Som vysoka 170 cm moc by som si priala byt vysia neviete niekto pomoct ci na to nie je nejaky liek mam 15rokov
Chcem byt vyssia
ZrkaBrzyHezka caw kde ja maaaam raaad vysokee zeny pod na kec niekedy a napiis :)))) KOVKA4EWER
caw kde byvas ja mam rad vyske zany napiis KOVKA4EWER na pokeci8)
huhuhuuu..ja mam 181 cm,ani neviem ako som sa k nim dopracovalal,ale poviem ti,ze az taka neskonala vyhoda to nie je...vsade medzi babami trcim, vsimam ze som sa zacal hrbit{podvedome vyrovnavam vyskovy rozdiel:D} a vsetky trick su mi kratke...baby,budte spokojne s tym,co vam priroda nadelila..koniec koncov,nic ine vam ani neostava:D
Ja mám 14 rokov a asi 165 cm..... chcela by som ešte aspon 5 cm podrast ale newiem ked mám po menštruacii skoro dva roky či sa to ešte spraví .... hráwam aktívne volleyball s postom smeč a kto sa v tom vyzná vie že cez vysoke bloky s mojov výškou je tažke smecovat ... a naozaj by sa mi ešte par cm hodilo - myslíte si že možem ešte vyrást... je tu niekdo taqi kto ešte po 14 rokov výrastol aspon 5 cm??? moj (otec ma 192 a mama 163 a moja sestra je vysoka 174 pritom mladsia .. a nemame nikoho taqeho maleho v rodine...) ... :(:(:(
Ked som mala 15 tiez som mala tolko, teraz mam 19 a mam 178 a uz staci:D
patula! Pokial mas len 15,znamena ze este rasties ale mozes tomu aj trochu napomoct natahovacimy cvikmy.Denne sa natahuj akoby si chcela odtrhnut nejaky plod,co visi privysoko na strome-po dobu asi 10 min.Pomaha,ale nerobi zazraky.Tak svojho casu aj ja podrastla.A este je moc dobry basketbal.
jooooj, aj ja chcem mat take "velke" problemy :))
ja mám 19 rokov a 166 centimetrov a kľudne by som 5 centimetrov nejakej 170 centimetrovej žirafke túžiacej po gigantických rozmeroch darovala...ja si myslím že nižšie baby sú krajšie... :)