Som vysoka 170 cm moc by som si priala byt vysia neviete niekto pomoct ci na to nie je nejaky liek mam 15rokov
Chcem byt vyssia
každá nemôže byť rovnaký ale vyšší človek je byť naozaj lepšie je považovaný za inteligeńtnejšieho a viac rešpektovaného :) ale každý nemôže byť rovnaký
Ja mám 13 rokov a som vysoká 175 cm.Ak chce byt clovek vysoky,musi strasne vela spat,natahovat slachy (strecing) a skakat do vysky.Ludia,ktori posiluju,nesu a ani nebudu velmi vysoky.Ja spim kazdy den tak 11hodin obcas aj 12 hodin.A hlavne sa clovek musi zdravo stravovat a sportovat
devon a to si mal aj dlhsie roky po 16 tak 174 cm a potom si este narástal bo ja mam 160 možno daco aj viac a cela by som este tak ak mam rok zhruba rovnakú výsku tak to znamená že sa mi zastavil rast alebo este možem rast len o pár milimetrov a ja to nevidím?=D alebo ako kto vie nak povie bližšie PLEASE
devon a to si mal aj dlhsie roky po 16 tak 174 cm a potom si este narástal bo ja mam 160 možno daco aj viac a cela by som este tak ak mam rok zhruba rovnakú výsku tak to znamená že sa mi zastavil rast alebo este možem rast len o pár milimetrov a ja to nevidím?=D alebo ako kto vie nak povie bližšie PLEASE
u kazdeho je koniec rastu individualny...moje spoluziacky zo zakladnej skoly boli uz v deviatej triede vysoke okolo 180cm a doteraz si vysku zachovali..naopak ja smo asik do 16tich mala zhruba 174 a do 18tich som este vyrastla 3 cm...takze asi tak..
sauvedom : nikto ta neprosil o tvoj nazor a krot sa hej?
Ahojte,
chcela by som vyjadriť k veku do ktorého sa u dievčať rastie. Nie je pravda, že všetky dievčatá rastú do 21. Pravda je taká,že rast sa končí zhruba 1,5 až 2 roky po nástupe prvej menštruácie. Sama som toho dôkazom, keď mi doktorka už v 14 povedala, že viac nevyrastiem, lebo rastové štrbiny sú už uzavreté. Meriam len 150 cm a veľmi by som chcela byť vyššia, ale čo už narobím, keď sa s tým už aj tak nedá nič robiť.
boha vy ste tu take jebnute co riesite, co ked budete mat havarku a nebudete moct chodit, potom nezabudnite napisat,ze by ste chceli aspon chodit...boha, tento svet je fakt jebnuty, to take pipenky uz nevedia co maju robit od dobroty
no neposer sa, si dobre jebn.... take pic. riesit, vies o com je zivot, chudera