Chcem byt vyssia

alchamilka

každá nemôže byť rovnaký ale vyšší človek je byť naozaj lepšie je považovaný za inteligeńtnejšieho a viac rešpektovaného :) ale každý nemôže byť rovnaký

dadadadada

Ja mam 13 a mam len 154 cm a kazdy den chodim cvicit 2 hodiny denne a nic :(( ja cem mat aspom 160 pomozte mi :((

Katsudo

Ja mám 13 rokov a som vysoká 175 cm.Ak chce byt clovek vysoky,musi strasne vela spat,natahovat slachy (strecing) a skakat do vysky.Ludia,ktori posiluju,nesu a ani nebudu velmi vysoky.Ja spim kazdy den tak 11hodin obcas aj 12 hodin.A hlavne sa clovek musi zdravo stravovat a sportovat

sylvia2829

devon a to si mal aj dlhsie roky po 16 tak 174 cm a potom si este narástal bo ja mam 160 možno daco aj viac a cela by som este tak ak mam rok zhruba rovnakú výsku tak to znamená že sa mi zastavil rast alebo este možem rast len o pár milimetrov a ja to nevidím?=D alebo ako kto vie nak povie bližšie PLEASE

sylvia2829

devon a to si mal aj dlhsie roky po 16 tak 174 cm a potom si este narástal bo ja mam 160 možno daco aj viac a cela by som este tak ak mam rok zhruba rovnakú výsku tak to znamená že sa mi zastavil rast alebo este možem rast len o pár milimetrov a ja to nevidím?=D alebo ako kto vie nak povie bližšie PLEASE

devon117

u kazdeho je koniec rastu individualny...moje spoluziacky zo zakladnej skoly boli uz v deviatej triede vysoke okolo 180cm a doteraz si vysku zachovali..naopak ja smo asik do 16tich mala zhruba 174 a do 18tich som este vyrastla 3 cm...takze asi tak..

Miša

Ahojte,

chcela by som vyjadriť k veku do ktorého sa u dievčať rastie. Nie je pravda, že všetky dievčatá rastú do 21. Pravda je taká,že rast sa končí zhruba 1,5 až 2 roky po nástupe prvej menštruácie. Sama som toho dôkazom, keď mi doktorka už v 14 povedala, že viac nevyrastiem, lebo rastové štrbiny sú už uzavreté. Meriam len 150 cm a veľmi by som chcela byť vyššia, ale čo už narobím, keď sa s tým už aj tak nedá nič robiť.

sauvedom

boha vy ste tu take jebnute co riesite, co ked budete mat havarku a nebudete moct chodit, potom nezabudnite napisat,ze by ste chceli aspon chodit...boha, tento svet je fakt jebnuty, to take pipenky uz nevedia co maju robit od dobroty