hladam vyborneho stomatologa a zubneho technika, hocikde na slovensku..ake su vase skusenosti? poradte mi
najlepsi zubar na slovensku
toto je otazka za milion, tj. NEMOZNE na nu odpovedat.
preco?
1. aj keby tu bolo 100 jozkov a 100 janiek, neda sa spravne a presne urcit, ktory bol dobry z akeho pohladu, pretoze:
janko moze byt citlivejsi ako janka a tak bude plakat a janka moze byt tvrdohlava a nebude ani chciet anestezu, lebo je silna a drzi bolest.
tj. kazdy to vnima inak, no ja som stavil na oradent v bratislave, ale casto tu aj vidim ze niekto stale revievuje schill, taktiez v bratislave.
ja mam skusenosti s 1. ambulanciou, no niekto tu robi aktivne cielenu reklamu tej druhej, takze tazko povedat.
mam od nich plomby a aj ine veci, lenze.. to neznamena ze su da best.. pocul som ze existuje aj iny zubar, jeden bratislacan mi o nom spominal, lenze netusim kde a co, ale cennik mal este horsi ako ten moj zubar :D avsak ani to nemusi urcovat kvalitu, podla mojho nazoru, tam uz ide kvalita hore dole a desatiny percent (tj ani nie 1%) cize s kvalitou to moze byt uz v pohode, relativne na viac miestach.
zalezi este na tom, co mas za problem.. ci klasika zub, alebo strojcek, alebo narocna extrakcia osmiciek atd..