najlepsi zubar na slovensku

marha

toto je otazka za milion, tj. NEMOZNE na nu odpovedat.

preco?

1. aj keby tu bolo 100 jozkov a 100 janiek, neda sa spravne a presne urcit, ktory bol dobry z akeho pohladu, pretoze:
janko moze byt citlivejsi ako janka a tak bude plakat a janka moze byt tvrdohlava a nebude ani chciet anestezu, lebo je silna a drzi bolest.

tj. kazdy to vnima inak, no ja som stavil na oradent v bratislave, ale casto tu aj vidim ze niekto stale revievuje schill, taktiez v bratislave.

ja mam skusenosti s 1. ambulanciou, no niekto tu robi aktivne cielenu reklamu tej druhej, takze tazko povedat.

mam od nich plomby a aj ine veci, lenze.. to neznamena ze su da best.. pocul som ze existuje aj iny zubar, jeden bratislacan mi o nom spominal, lenze netusim kde a co, ale cennik mal este horsi ako ten moj zubar :D avsak ani to nemusi urcovat kvalitu, podla mojho nazoru, tam uz ide kvalita hore dole a desatiny percent (tj ani nie 1%) cize s kvalitou to moze byt uz v pohode, relativne na viac miestach.

zalezi este na tom, co mas za problem.. ci klasika zub, alebo strojcek, alebo narocna extrakcia osmiciek atd..