Tocenie hlavy pocas spanku

Príspevok v téme: Tocenie hlavy pocas spanku
Kylie77

Prosim Vas ma niekto podobny problem,a lebo mi aspon poradit, co by to mohlo byt. Z nicoho nic sa niekedy v noci zobudim na to, ze sa mi hrozne kruti hlava,( ako kedy som bola hrozne opita ) uvedomim si to vtedy ked sa prevraciam na druhu stranu, ale hrozne, ze je mi z toho az na vracanie, cez den je to trosku lepsie, ale aj pocas dna mam niekey zavrate, ked sa otocim, alebo pozriem dolu...po tyzdni to prejde a po case sa to zase vrati. Nevidim ani ziadnu suvislost kedy a preco sa to znovu objavi ani cim to zmizne...poradi mi niekto co to moze byt? Dakujem

Gregory24

Ahoj, úplne rovnaké príznaky mám teraz aj ja, zobudím sa v noci a totálne sa mi točí hlava, ako ste dopadli na vyšetrení u lekára, alebo čo vám proti tomu pomohlo ?

ema

Na točenie hlavy v spánku pomáha dať si aspoň 2 hodiny pred spaním betahistín,vinpocentin,B6.A niekedy aj diazepam,ale nie často,lebo potom nemá účinok.A spať na ortopedickom vankúši.

kylie 77

Dakujem vsetkym,riesim to cez forum preto, lebo momentalne som mimo SR. Za 2 tyzdne pridem domov a pojdem na vysetrenie. Je to neprijemne,dakujem za nazory, aspon ste ma teraz upokojili, ja som mala obavy ze je to uz nejaky tumor...

Lia86

Kylie77,

Moja mamina mala nieco podobne, v noci sa zobudila na hrozne tocenie hlavy, az take, ze je bolo spatne, nevladala ani chodit. Na druhy den bola slaba a vecer jej to zas zacinalo, tak sla na pohotovost a tam jej povedali, ze to ma z krcnej chrbtice, dali jej nej injekciu a odvtedy je to ok...

svet21

Kylie77.Súhlasím s Lulu.Vnútorné ucho,alebo krčná chrbtica.Mala som to pred mesiacom.Ja som nešla lekárovi,stalo sa mi to prakticky v piatok a držalo ma to do pondelka,nechcelo sa mi ísť na pohotovosť....no je to veľmi nepríjemné.Radšej choď a uvidíš čo Ti povie.Aj mne bolo na vracanie.Ak pôjdeš lekárke,tak daj vedieť.Budem vedieť aspoň čo som to mala.

Annika1987

mne sa stava niekedy, ze sa rano zobudim a strasne sa mi kruti hlava. Ked zmenim polohu, tak vtedy. Po chvili, ked mam v hlavu v jednej polohe, sa to ustali. Ale akonahle zase zmenim polohu hlavy, zas to krutenie. A to je take, ze vtedy fakt nedokazem stat, ked ma to chyti, skoro az zavrate. Mam anemiu, neviem, ci to moze suvisiet.

majdo

Nerieš to diskusiou na tomto fóre,choď na odborné vyšetrenie. Môže ísť o najčastejšiu príčinu návštev u lekára - závrat, poruchu vestibulárneho aparátu .

Ontário

Ja Ti odporúčam pri neprestávani týchto stavov navštíviť Tvoju obvodnu doktorku. Ona bude vedieť najlepšie, na aké vyšetrenie Ťa poslať.

Iveta Michael

hm...

no ako dlho to u teba trvá?? ja neviem či to je nejaká slabosť,anémia či niečo iné...

mala by si ísť na vyšetrenie ak to neprechádza..lebo musí to byť naozaj hrozné a ešte sa na to aj budiť..:(