Zdravim,
Uz asi 2 mesiace bojujem z jednym vztahovym problemom, ktory je ale len cisto v mojej hlave, hrozne mi vadi a pritom je to normalna vec (vacsinu casu ku koncu som s tym bol uz celkom vyrovnany, len sem tam sa ma to zmocnilo). Pred tyzdnom aj cosi som sa vratil zo zahranicia, kde som bol dlhsi cas a kvoli vacsiemu casovemu posunu som nemohol prve dni kvalitne spat. Vzdy som sa zobudil kolo 1-2 v noci a nedalo sa mi viac spat. Skusil som aj nejake lieky na spanie, ale s malymi vysledkami. Na pasmovu chorobu to uz trvalo moc dlho a cez den som vzdy bol totalne vycerpany a zacal mysliet hrozne negativisticky, az ma chytali stavy uzkosti a caste zachvaty nervozity. Doktorka ma poslala ku psychiatricke a ta mi dala antidepresiva + hypnotika a tabletky na spanie. No aj ked uz spim celu noc, tak cez den som non-stop uplne maximalne nervozny a nepokojny. Nedokazem sa na nic poriadne sustredit, ku vsetkemu mam apatiu a nechut a doslova len cakam, kym bude vecer, nadopujem sa liekmi a budem spat. Mate s tymto niekto skusenosti? Mam dojem, ze tym, ze som po prilete poriadne nespal uz tyzden + mam kopec povinnosti a stresov, tak ma to uplne zmohlo. Mozem byt tak nervny aj z tych antidepresiv? Viete mi niekto poradit co robit??? Fakt som takto zufaly v zivote nebol a vidim, ze svojim stavom ublizujem aj blizkym ludom kolo mna.