Myslíte si, že môže fungovať vzťah, keď to vo všetkom klape okrem sexu? Mám chuť na milovanie častejšie ako môj partner. Keď nie som sexuálne uspokojená, frustruje ma to. Som potom na neho protivná, on je smutný a motáme sa v jednom kole. Nezaberá na neho žiadne zvádzanie. Pokiaľ som ja aktívna, automaticky stratí záujem. Je ten typ, ktorý musí byť v sexe dominantný, inak ho to nevzrušuje. Milovanie ako také je fajn, ale nie je medzi nami vášeň, kedy ide všetko bokom a človek myslí len na to jedno. Nikdy som s ním nemala orgazmus. V ostatných oblastiach vzťahu som spokojná, sme spolu šťastní, ale bojím sa, že keď neklape sex, pokazí sa časom aj ten zvyšok. Opustili by ste partnera kvôli neuspokojivému sexuálnemu životu?
Ja chcem, on nie
hovorme si co chceme, ale sexualna zhoda je pre trvaly vztah dost podstatna, sexualna neukojenost otravuje, dobiedza ako povedzme ked sme hladni a nemame sa coho najest, vo vztahu ked nieco neklape, dobry sex to vyrovna, ale ak sex trvale je zriedkavy a este ku tomu bez vasne a Ty si s nim 2 roky orgazmus nezazila, neviem, ci harmonia v tom vsetkom ostatnom to moze trvale vyvazit, asi nie, ono je pravda ze vela zien nikdy nezazije orgazmus, ale ak u nich je castejsie milovanie, predsa ta zena nema pocit ze je nepritazliva, neziaduca, nemilovana, my zeny sme citovejsie zalozene ako muzi, na nasich pocitoch vo vztahu dost zalezi, pre mna sex je dolezity, no nie hociaky sex ale dobry sex, ja som skor typ, ze radsej menej casto, ale kvalitne, ja som napriklad nechala muza, s ktorym som sa pravidelne milovala, ale nase milovanie ma uspokojovalo asi tak, ako ked lizeme med cez sklo, pretoze vasnive bozky su dolezitou sucastou milovania a tie u nas pre jeho nezdravy chrup absentovali uplne a kedze zo strachu odmietol navstevu zubara napriek tomu, ze sme si inak velmi dobre rozumeli, som ho nechala, lebo som si nevedela predstavit zivot vedla muza bez bozkov, Vy ste spolu dva roky cize dost dlho a uz by ste mali byt sexualne zohrati, ak ani po 2 rokoch nie ste a niet ani nadej, zeby libido Tvojho partnera sa casom zvysilo, potom by si mala naozaj seriozne zvazit, ci by ste sa nemali radsej rozist, uz po dvoch rokoch Ta to frustruje tak, ze si nervozna a potom k nemu neprijemna a co bude po 5, 10 rokoch?, ja neviem, ci sa s takym niecim da casom vysporiadat, ale asi nie, sex je prirodzena potreba a ak sa trvale potlaca, moze sposobit vaznejsie psychicke problemy a trvale psychicke problemy sa zase mozu prejavit aj na telesnej urovni, viem, mas ho rada, ale aj sex potrebujes, je to tazke, Ty sama musis rozhodnut coho sa vzdas, kebyze ste uz 20 rocni manzelia a manzel odrazu ochorie na prostatu a preto by bol ten sex zriedkavejsi a neuspokojivy, myslim, ze by si sa s tym vedela vysporiadat, ale ste spolu iba dva roky, cely zivot mate pred sebou a uz teraz to po sexualnej stranke u Vas nekpale, no neviem, asi vies co chcem povedat
101627,
ak vasu rozdielnost pocitujes ako problem, tak je to problem. Jednoducho On nemusi mat tvoj apetit. Ak sa budes vnucovat, sprotivis sa mu. Vibrator ?
Stale mam pocit, ze je skoda tvojej nevyuzitej kapacity. Co by iny chlap ...
A prečo vlastne si sa dala do kopy s priateľom? čo si na ňom videla? Keď staviaš vzťah na sexe tak na budúce pri výbere partnera hneď na prvom rande roztiahni stehienka a nech si vagínku poriadne vyšúchať. takto si určite nájdeš vhodného kandidáta pre tvojú neukojenú malú dušičku.
Pises, ze ked nie si sexualne uspokojena, tak ta to frustruje, na druhej strane si s nim orgazmus nemala. Tebe staci len ten pocit milovania, aj ked sa nespravis, ci ako?
drifiting, presne si vystihol moje pocity. Raz lepšie, raz horšie, stále dúfaš, že sa to zmení, ale pritom vieš, že nie. Keď toho človeka miluješ, je hrozne ťažké sa zbaliť a ísť "len" kvôli sexu. To by z môjho okolia ani nikto nepochopil, prečo som nechala takého chlapa ako je ten môj. Ty si ako dlho so svojou manželkou? U vás to bolo tak od začiatku, alebo sa to časom dostalo do takých koľají, že ťa prestala chcieť?
Poznam ten pocit z druhej strany. Mas to ako na kolotoci. Raz si myslis ze sa to pomaly zlepsuje, aby to potom padlo do tych starych kolaji.
Najst ten spravny rytmus a kompromis je velmi tazke. Nemam takisto silu prehovarat polovicku aby konecne nieco bolo. Odpoved typu vsak budem ta vzrusovat, je sice pekna, ale ak budem uprimny, rad si to urobim radsej sam.
Stale si hovorim vsak ono sa to zlepsi, len neviem ze kedy a ci sa niekedy toho dozijem...
Ostatne funguje ako ma, manzelka je neskutocna a nevymenil by som ju za nic za svete...ale ten nedostatok sexu posobi na mna niekedy neskutocne frustrujuco...
časom zistíš že bude pre teba oveľa jednoduchšie sadnúť si na iný kokôtik ...
podla mna je to tou pracou co ho vytazi a vecer sa mu uz nic nechce iba spat, ja to vidim na mojom priatelovi ale on to zase musi mat aj ked je unaveny. Takze sa stava fakt malokedy zeby uz toto nezvladol, aj ked sa mu nechce mne hej aj ked zaspi tak si ho v noci znasilnim :D podrazdim a uz to ide ... len to rob tak ze on lezi a ty si ta ktora vynalozi to vsetke "usilie" a nie ze lahnem si na lopatky. ked ho raz vzrusujes ked sa mu pacis jeho penis sa postavi aj ked by bol neviem ako unaveny...a uz staci nasadnut :-)
neverou som mu nepohrozila, no on sám to niekedy načne, že "prosím ťa hlavne ma nepodvádzaj". On vie, že máme problém, ale libido si na požiadanie ani jeden z nás neupraví. To má človek asi vrodené. A s tým "prekusovaním", to je podľa mňa len otázka času, kedy začne byť človek frustrovaný, začne si pripadať neatraktívny a bude prehodnocovať, čo ho na tomto partnerovi tak veľmi priťahuje, že je schopný si odoprieť základnú potrebu akou sex je. Ja neviem, kedy sa to zlomí u mňa, no trápi ma to od začiatku nášho vzťahu, takže po 2 rokoch mám toho akurát dosť.
teraz som si spomenula.. že cez víkend som spoznala jeden pár. on mal trošku vypité, tak bol viac úprimný. lebo sa pýtal môjho priateľa, či som v posteli náruživá a ako často to chcem ( môj priateľ na takéto otázky nerad odpovedá a kor niekomu, koho videl pár hodín )..a on začal, že : "lebo tá moja to chce len raz do týždňa a to ju musím prehovárať. ja by som sa s ňou miloval i viac krát do dňa.." potom začal hovoriť o tom, že ju má rád a toto prekúsne.. oni sú síce spolu len nejakých 10mesiacov, ale má ju rád, tak to prekúsne.. len otázne je, že dokedy.