RNG otázka

RNG

Lecitin je prirodzena cast rastlinnych olejov, ktoru odstranuju pri rafinacii/stabilizacii olejov aby sa nekazili. Takze ho mame nedostatok a je velmi potrebny aj pre mozgovu cinnost. Odporucam ho pre to doplnovat cely zivot, naviac v masivnych davkach raz za tyzden zarovren cisti cievy.
No a na zapchate cievy zomiera vyse polovica ludi(infarkt, porazky, zlyhanie nedokrvenych organov)
Takze cistit si cievy je velmi dolezite.
Prebytok lecitinu telo spali na energiu.
Uz neviem po kolky krat opakujem, doplnky potravin su schvalene lekarskymi komisiami ako neskodne, tj reci o skodlivosti a postrannych ucinkoch su totalne bezpredmetne, pokial to s nimi besne neprezenies.

Poznam aj ludi, co beru polievkovu lyzicu lecitinu denne uz aspon 20 rokov.

RNG

Na cholesterol je ucinny vytazok z listov cukrovej trstiny(policosanol, 20-40 mg denne) tiez Red Yeast Rice, 2 gramy denne.

RNG

Po precitani tohoto by som si tie produkty nekupoval
jensholvoet.com.
Su to rozne zmesi, s neznamymi presnymi obsahmi, zalozenymi udajne na tradicnych medicinach.
Mozes mat dokonca alergiu na niektore zlozky, nevylucujem ani mozne zamorenie, v Cinskych produktoch je to dost caste a mozne.
Mozno sa mylim, ale celkove nemam doveru v produkty, kde su obsahy kontrolovane len tradicnymi bylinami a vytazkami.

monza

Dobrý deň, pán RNG chcem sa Vás spýtať na antioxidant Rain Soul Pure, ktorý sa k nám teraz dostáva myslím z Canady. Začala som brať, prvé dni som mala bolesti hlavy, nevoľnosť. Mám vyšší cholesterol, neviem či mám ďalej brať, či mi pomôže na ten cholesterol.Ďakujem.

RNG

Nuz nieco na tom je. Ale co je dnes najvacsia pliaga su rozne chemikalie, ktore sa spravaju ako estrogeny a uplne vykolaja nase hormonalne hladiny. najviac je toho v plastickych latkach, od pokrytia vnutra konzeriec az po folie a plastikove nadoby, ktore sa pouzivaju do ladniciek na uskladnovanie jediel a potom do mikrovlniek na rychle zohriatie. Cast plasticizerov unika aj do plastovych olejovych flasiek, preto osobne odporucam plast nepouzivat na dlhodobe skladovanie, ohrievanie a kupujem si panenske oleje zasadne v skle, alebo plastikoch, co nemaju tieto skodlive latky vo vacsich mnozstvach.

rybicka

Dakujem velmi pekne.
Asi budem pouzivat ten sojovy, lebo sa mi nedari najst slnecnicovy v granulovanej forme (len softgels a suhlasim s vasou teoriou, ze ten uz nemoze rozpustit viacej tukov).
Chcela by som sa tiez spytat, co simyslite o teorii estrogenickych a anti-estrogenickych potravin (Estrogenic diet by Ori Hofmekler).