Diskriminacia patdesiatnikov

Príspevok v téme: Diskriminacia patdesiatnikov
dana..

dobrý večer chcela by som poznat vaše reakcie na túto tému mám 50 rokov som dva roky nezamestnaná nemôžem si nájst prácu je pravda ,že nočné nemôžem a už aj zrak je slabší, podávam si stále ponuky na prácu, ale nikto sa ani neozve a ked aj hned sa ma spýtajú na vek ked im poviem kedy som sa narodila povedia že mi zavolajú neskorej teraz im práve niečo prišlo do cesty,potom sa ozve druhá pracovníčka a tá mi povie narovinu,že berú iba mladšie ročníky hoci tá práca by mi akurát vyhovovala práca na dve zmeny v sede tak neviem čo dalej,ale ponúkli mi prácu v o Voderadoch v Samsungu a pod. firmách v areáli,ale to robit nemôžem ,lebo sú to práce na tri smeny alebo 12 čo mi už zdravotný stav nedovoluje ,kde by som mala ešte hladat prácu, vedeli by ste mi poradit dakujem

diskriminacia1

kazdy zamestnavatel by si mal uvedomit ze ani on nebude mat cely zivot 2O rokov a ze sa mu to moze velmi skaredo vratit...neznasam diskriminaciu zamestnavatelov na zaklade veku....obracia sa mi zaludok ked v inzeratoch vidim ze chcu iba mladych ludi vsade

pozri-

...ja si tiez myslim ze k niecomu dojde-pretoze neexistuje aby sa len vsetko dvihalo a ludia zarabali tak UBOHO MALO a to este ani nie vsetci...PRETOZE FAKT PRACA NIE JE-I KEBY CLOVEK CHCEL NEVIEM AKO PRACOVAT...
JEDINE CO MU OSTAVA SA MUSI Z TYM ZMIERIT-PRETOZE BY SA ZBLAZNIL KEBY SI TO PRIPUSTAL-a necudujem sa ze je tolko prepadov-vykradaciek a podobne-ved ludia chcu prezit a je im jedno kde si zozenu peniaze-KEBY KAZDY MAL PRACU-NEBOLO BY TOLKO KRADEZI A PREPADNUTI/napr.aj starych ludi v ich domovoch a nie len ich/
potraviny stoja v regaloch qanta-zelenine stoja a hniju banany a ludia si to nemaju za co kupit-TAKE PLYTVANIE POTRAVIN-VED TO JE HRIECH...

BJ

Tiez mam problemy za posledne obdobie najst si pracu, a nemam ani 30. Studoval som aj na vysokej skole, na urade prace mam niekolkych kamosov co maju hotovu vysku, nemozu sa zamestnat trvale, ziju len z brigad a prac na dohodu, su to slabo platene makacky, ktore zvladaju len preto, ze su este pri sile a mladi. Viem si predstavit, ze 50rocny clovek to ma este 3x tak tazke, a vela brigad uz nezvlada robit.

Prace bude stale menej a menej, lebo penazi v obehu je menej a menej... respektive, hodnoty penazi. Ceny stupaju tak, ze sa nestacim divit. Ludia, co maju pracu, si za posledne 2 roky ani nestihli vsimnut, aka je situacia, a ziju si svoj americky sen, rozhadzuju na somariny a tvaria sa, ze nevidia co sa deje. Krajina nevie na toto zareagovat, namiesto toho, aby sa pracujuci o pracu a vyplaty podelili, je to vzdy ako v historii... radsej bude mat par ludi plny prijem a valat sa ako prasce v zite, zatial co tych, co nemaju skoro nic alebo vobec nic, a zivoria, nemaju co do ust polozit, pribuda a pribuda. Dlhy su take, a narastaju tak rychlo, ze penaznej hodnoty uz viac proste nebude, iba stale menej a menej... inflacia rastie a znizuje hodnotu penazi.

Ja som to uz pochopil, co sa ide udiat, tak ako kazdych 50 rokov stale dokola... radim kazdemu velmi dobre investovat peniaze, ktore este stihne zarobit, lebo zachvilu nebude co jest... a to si nerobim srandu. Americky sen prave konci...

varesica

k nam do prace hladali nedavno pomocne prace na administrativu.
prvy den prislo 65 ziadosti a v priebehu tyzdna je ich cca 340.
par som si precitala, napr. pani, tesne po 50, vysoka skola ekonomicka-uctovnictvo, viedla zahranicne kongresy v anglictine, potom pracovala na urade a hadajte kde posledny rok robila. V Lidli za pokladnou. A hadajte ci ju vybrali.

Pracu dostala potetovana, popiercingovana pipka s velkymi prsiami (vratane vystrihu), v kratkych sortkach, vysokych opatkoch, s kilom makeupu, umelymi mihalnicami co ako cudzi jazyk uviedla cestinu. a cely den sa vykecava dole v kaviarni s kamoskami co tam robia.

dana..

zuzkas keby to bolo aspon na tie dve smeny potom by som sa ozvala, ale nočnu nie volala som do Figara ano berú tam ,ale na tri smeny a sem-tam aj dvanástky,poslala som si žiadost do jednej agentúry v TT tak uvidím či sa mi ozvú zatial dakujem

zuzkas

danka nechcem byť vtieravá,ale ak chcete,tak mi môžte zavolať na 0948929450,do serede by som Vás vedela dostať.

dana..

Dobrý den už som si dala aj do Figara aj do Serede a nič tak neviem, ale skúsim ešte raz im poslat životopis díky

zuzkas

danka v trnave teraz priberá ženy figaro a sereď tiež nemáš ďaleko,tam berú pečiavárne.samozrejme cez agentúru.