Celý život

Príspevok v téme: Celý život
Mayley

mám len 17, no zatiaľ som vo svojom živote nezažila nič poriadne, nie že by som bola nejaká outsiderka alebo čo-mám priateľov ale nie sú takých s ktorými by som sa išla niekam baviť-chyba je aj určite vo mne ja to viem a dôvod bude asi to, že sa hanbím za svoje telo(mám nadváhu 20kg) a veľmi sa hanbím niekde medzi ľuďmi, ktorých nepoznám, poznám zopár ľudí ale len virtuálne-zoznámili sme sa na jednom fanklube speváčky-oni chodia spolu na koncerty ale ja s nimi nejdem lebo sa hanbím, moja najlepšia kamarátku sa na mňa vy.... potom ako si našla frajera a príde len vtedy keď niečo potrebuje alebo už naozaj sa nudí a nemá ísť s kým von-teda vlastne len vyvenčiť psa na 20 min.! Potrebovala by som priateľov, ktorí by mali radi veci ako ja! Bojím sa že celú svoju mladosť premárnim a že už veľa času neostáva! proste celý môj život je zatiaľ len plný nudy, bolesti a zúfalstva!

kiki250

ale no moja 75% má nadvahu, patrim k nim aj ja sice je rozdiel 5 kg a 20 alebo 25 kg. NO ja mam 3 a urcite si super nehorazne zapis sa na kruzo k nedepkuj prosim ta, prenesej to aj na mna a uz tutaky ripad bol ze depka za kila (25 (kg) nadvaaha) kg)) jezisi no a co ? hlaven ze sme zdravy ja by som sa na to "srala" s prepacenim jem normalne zdravo tak mi nic nevadi...