Celý život

Príspevok v téme: Celý život
Mayley

mám len 17, no zatiaľ som vo svojom živote nezažila nič poriadne, nie že by som bola nejaká outsiderka alebo čo-mám priateľov ale nie sú takých s ktorými by som sa išla niekam baviť-chyba je aj určite vo mne ja to viem a dôvod bude asi to, že sa hanbím za svoje telo(mám nadváhu 20kg) a veľmi sa hanbím niekde medzi ľuďmi, ktorých nepoznám, poznám zopár ľudí ale len virtuálne-zoznámili sme sa na jednom fanklube speváčky-oni chodia spolu na koncerty ale ja s nimi nejdem lebo sa hanbím, moja najlepšia kamarátku sa na mňa vy.... potom ako si našla frajera a príde len vtedy keď niečo potrebuje alebo už naozaj sa nudí a nemá ísť s kým von-teda vlastne len vyvenčiť psa na 20 min.! Potrebovala by som priateľov, ktorí by mali radi veci ako ja! Bojím sa že celú svoju mladosť premárnim a že už veľa času neostáva! proste celý môj život je zatiaľ len plný nudy, bolesti a zúfalstva!

vafancullo

HAY-aj moj zivot je nudny-ale prezradim vam jednu moju skusenost---kazdy mame v sebe anjela a diabla----len my sami sa rozhodneme ktoremu s tychto dvoch dame vedsiu prevahu...to v praxi znamena...som hanbliva,utiahnuta a citim sa menejcenne...zacala som citam istu nemenovanu knihu ktoru mi raz darovala jedna znama...citala som ju a zacala sa mi pacit...az tak ze som sa zmenila...zacala som byt sebavedoma ,komunikativna ,nemala som strach povedat si svoj nazor...okolie si to tiez vsimlo takze som si to nenamislala...zacala som utracat peniaze na oblecenie,schudla som,mala som kopu "kamaratovů...chlast,drogy...vlastne som sa rutila do pekla...tou knihou som zobudila diabla vo svojom tele...

kiki852

Mayley odporucam ti zacat chodit do nejakeho fitka alebo cvicit niekam. tam sa zbavis tej nadvahy a este sa aj zoznamis s ludmi a ani sa nenazdas a zistis ze kopec ich ma rovnake starosti ako ty. no a hlavne nebudes sa nudit a sediet za pc ale robit nieco pre svoje telo, ked uz dusa nic kreativne nevymyslela

isabella

ak ta depkuje tvoja nadvaha a trapi ta to, tak by si s tym v prvom rade mala nieco robit a nie plakat, ze kvoli tomu nemas spolocensky zivot...
to, ze nadvaha nie je zdrava vie kazdy, tak aj kvoli svojmu zdraviu by si cosi mala robit...
a nedepkuj a konaj, tak ako ti tu nejeden napisal, vyplakavat moze kazdy, ale na osude mu to nic nezmeni, musis zacat menit seba a aj pristup k sebe
ale inak ak si myslis, ze automaticky ako schudnes sa s tebou zrazu zacnu vsetci kamaratit, tak to necakaj, lebo to naozaj nie je o vahe, tak sa snaz byt v pohode, lebo vaha nie je to co ti bude robit kamaratov, ale samozrejme ak takto depkujes a je okolo teba citit sama negativna energia, tak sa necuduj, ze sa ti ludia skor vyhnu, to ti ludia podvedome vycitia a kamaratia sa radi s veselymi, vyrovnanymi a hlavne pozitivnu energiu siriacimi ludmi

ta3

"... vsetko mas vo svojich rukach. neplac, nevzdychaj, ale zacni konat."
s tymto viac ako 100% suhlasim

"... proste celý môj život je zatiaľ len plný nudy, bolesti a zúfalstva!"
a takym aj zostane ak s tym nic neurobis, nestaci iba vzdychat, lutovat sa a snivat co vsetko by si chcela, to je velmi malo, musis preto nieco aj urobit, ak nemas vhodnych kamaratov, tak si najdi inych, ale to chce chodit medzi ludi, nadvaha 20 kg Ti v tom nebrani, ak sa sama prijmes taku aka si a teda aj s tymi 20 kg navyse, prijme Ta aj okolie, vsetko zacina od nas, vsetko je na nas, ale ja by som okrem toho co Ti radim spravila este cosi navyse, zacala by som sa viac hybat a mozno menej jest, totiz ak odburas nadvahu neziskas tym iba viac pozornosti od okolia, ale predovsetkym Ty sa budes citit lepsie a lepsia psychika urcite znamena aj lepsie fyzicke zdravie, tak smelo dotoho, mas iba 17 a cely zivot pred sebou, ako ho stravis to nezalezi odomna, ani od Starej Blazkovej, to zalezi vylucne iba od Teba

jajka001_

ja zas denne vidim mnoho mladych bab s nadvahou co maju priatela takze nemaj hlavu v smutku. ale tie stihlejsie si skor mozu vyberat. a je ZDRAVE byt stihla. zi zdravo, budes stihla.

avarant

v 17-tich rokoch mat 20 kg nadvahu, to si k tomu ako prisla? stale sa prejedas, alebo ako? zacni cvicit, zdravsie sa stravuj a tie kila v tvojom veku rychlo zhodis. keby si mala 40, tak by to tak lahko neislo. nesed na zadku. ak mas problem, ries ho. ked ti vadi vaha, urob s nou nieco. ak nechces, potom sa zacni brat taka, aka si a chod medzi ludi. v tvojom veku by si urcite uz rada mala aj chlapca, ale mysli aj na to, ze mu nemusi tych tvojich 20 kg vyhovovat. ja mam kolegynu, ktora sa kvoli svojej nadvahe nikdy nevydala. nikdy sa nenasiel nikto, kto by ju naozaj chcel, iba ak do postele. cely zivot place nad tym, aka je tucna, ale nikdy sa nedonutila naozaj sa o svoju postavu postarat. miesto cvicenia si kupila veterniky a ked ich zozrala, potom plakala nad svojim osudom. vsetko mas vo svojich rukach. neplac, nevzdychaj, ale zacni konat.

jajka001_

zacni sportovat a prihlas sa na nejake kruzky, sportove aktivity, chod do divadla, do kina. necakaj kym ta niekto zavola, sama nieco vymysli a zavolaj niekoho, ak nepojde tak chod sama.
nehanbi sa kvoli nadvahe, bud sebavedoma bez ohladu na vahu, ci si stihla alebo nie, stale si to ty.

katulienka14

Ahoj aj ja mam nadvahu aspon 10 kil a snažím sa žiť normálne.Hlavu hore!:)začni piť veľa vody a jesť viac zeleniny. A keď chodíš zo psíkom von tak si aj troška pobežte. Držím palce:)