Moje svedomie ma fakt štve:(

Príspevok v téme: Moje svedomie ma fakt štve:(
sueeeeeeeeee

Mám taký dosť zvláštny problém Ako to len vysvetliť proste napr. ked idem spať a neskotrolujem zástrčku či som ju vybrala či nemám pri sebe vodu (náhodou ked sa zobudím a budem smadná), alebo ked si niesom istá či som si zapla budík. Som kôli tomu schopná aj v polo spánku v stať a všetko najmenej 3 krát prekontrolovať. Proste mám takú povahu že si všetko musím písať čo potrebujem čo musím spraviť lebo ak to nenapíšem bude mi to liezť na nervi a nezaspím fakt ma to štve a nemám už na to nervi ked musím vstať len kôli tomu že môje svedomie si musí skontrolovať či som si vážne zapla budík zavrela okno poznačila to a to pomôžte mi pomoc :) (štve to i brata)

kpl

Ano je to obsedantno kompulzivna porucha. Ma ju vela ludi a vela ludi ju ani neriesi. Zalezi na tebe, ako velmi ti prekaza.

sweater

je to psychicka porucha, myslim ze nazov je obsedantno kompulzivna porucha, tusim ze existuje viacero ´stupnov´ vaznosti choroby, niektore stadium sa da ovplivnit len silnou volou (neskontrolujem a hotovo :-) a ine treba vyhladat odbornu pomoc, pretoze tato porucha zvykne dost komplikovat zivot :)