zdravim...mam kolegynu,ktora je strasne pesimisticka,vsetko riesi,aj to,co sa jej osobne netyka,niekedy mam pocit,ze vysava zo mna vsetku tu dobru energiu,ja som dost vesela kopa,rada sa smejem,ale pri nej mam niekedy pocit,ze ma chyta depka...som v praci nova,a poznam tam len ju,nakolko sa pozname uz dlhsie...ona je v jadre dobry clovek,len tp jej neustale riesenie veci,do ktorich ju nic...potom to stale prebera,a dost pesimisticky vsetko bere,vidi veci viac zle,ako dobre...stretol sa uz niekto z vas s takym clovekom?...ona je aj dost urazliva,takze treba zvazit aj slova,ktore jej poviem,ale niekedy si myslim,ze uz to nevydrzim ap oviem jej svoje,lenze to by bol asi medzi nami definitivny koniec
pesimisticka kolegyna
no sak to to...ona ma prekvapuje dost casto,az si niekedy myslim,ze uz ma ONA prekvapit nemoze...a teraz si vyberte,som z toho urobila divocinu..xixixixi...prosto mi ide hrozne na nervyyyyyyyyyyy...hlavne,ked ma odutu papulu..xiixixxi...boa,tusim mi je hned lepsie..:-DDD
najvacsi moralisti dokazu niekedy neskutocne prekvapit :D
ty kokos,to by topadlo..xixixi...sak by ma zakopala za ziva...ona je hrozna moralistka....:-DD
no ved prave!! :))
:-))..ona je vydataa...:-D
najdi jej chlapa, uvidis ako bude ziarit
...tak dnes som sa len usvedcila v tomco mi pisala nika...naozaj je problem vo mne,ale ked ja sama neviem co mam robit,ked je ona urazena,alebo ako to povedat..prosto bez nalady,co si na nej vsimli aj ostatne...strasne to prenasa na mna,ale ja to z nej berem,neviem..prosto mam z toho potom depky ja,a neviem,co mam s tym robit...ona je oduta a mna to stve,elbo so mnou sotva slovo prehodi
:-))..dakujem...ano,pochopila som,co tym chcel basnik povedat...ved to,kedysi som sa do roboty tesila a teraz?..ked neviem,aku bude mat zase naladu...ja ju v podtsate na robotu nepotrebujem,ale som jej zas vdacna,lebo ked som nastupila,tak mi dost pomohla...ale zase...nervy si kvoli tomu neznicim,ne?..xixixi
:)))) jaj trochu som to tam poplietla dufam ze to pochopis-CO CHCEL TYM BASNIK POVEDAT :))))
...ja som tiez taka ja casom zabudnem na to co mi spravi a ako sa chovala- a ked je normalna zasa sa tiez som sa bavila s nou-ale presli paru dni a zasa bola nafukana a tak to bolo dookola /potom len mi trpime/a im je to uplne jedno ako sa mi citime-preto treba aby si urobila ty prva nieco...lebo ona sa nezmeni-jedine ze sa s nou o tom porozpravas-ci ju fakt nieco netrapi a tak...
ZELAM TI ABY SA TI TO NEJAK VYRIESILO-/lebo viem ako to je chodit do prace kde je problem a v praci clovek travi dost casu/