Nieco prirodne ako prevencia proti striam RNG?

Príspevok v téme: Nieco prirodne ako prevencia proti striam RNG?
lizinka

Kedze cakam babatko, tak s postupne rastucim bruskom sa obavam strii..a kedze aj moja mama mala, tak asi ich budem mat bohuzial aj ja..chcem nieco na prirodnej baze, nieco na vytvaranie kolagenu, nie chemicku kozmetiku, tomu neverim..citala som nieco v zmysle l-lyzin a vitamin C, lenze bohuzial to nie je vhodne pre tehulky..zatial sa kremujem kokosovym olejom, ale to si nie som ista, ci pomaha..mozte poradit?

zdenkaTu

Kokosový olej je určite dobrá voľba. Vhodné je aj bambucké maslo, prípadne špeciálna zmes olejov a éterických olejov, niečo ako toto www.nobilis-tilia.eu
Ale podstatnejšie ako čím (v zásade sa dá použiť akýkoľvek za studena lisovaný olej), je dôležité ako. Ideálne je kúpiť si nejaký masážny nástavec čo podporí prekrvenie pokožky pri masáži, čím sa zabezpečí prísun potrebných látok - ak sa nachádzajú v strave - a to zabezpečí dostatočnú pružnosť.

pe84

kamoska lekarnicka mi vyborne poradila davat si olivovy olej, kupila som ho v lekarni, povedala som, ze ho chcem proti striam, davala som si ho rano a na noc a nemala som jedinu striu, ale pozor natri si nielen brusko ale sem tam aj stehna a zadok, aj to nam rastie s bruskom, je to lacnejsie riesenie ako rozne komercne kremy, ktore aj tak nemusia pomoct, potom som ten olejcek davala aj dcerke ked mala suchsiu pokozku a tiez jej dobre robil

RNG

L lysin a vitamin C je vhodny pre kazdeho, vcitane malych deti a tehotnych zien. To len tlak farmacie a organizovanej mediciny sa snazi takto potlacat neskodne potravinove doplnky, roznymi Bububu.