neviem co s tym..poradte prosim...

Príspevok v téme: neviem co s tym..poradte prosim...
gabriela0000

S priatelom chodim rok.Vsetko bolo v poriadku az pokym som s nim nezacala spat.Pri milovani mi zacal davat rozne navrhy ze ako by som mu to mohla urobit..ze takto to robila aj jeho byvala.ja mam od vtedy stale pocit ze ho neuspokojujem dostatocne a ze pri tom mysli len na svoju byvalu.Neviem sa tohto pocitu zbavit..prosim poradte mi niekto kto ma alebo mal podobny problem.dakujem

mariella

neber to zle, keby chcel tak je s tou svojou bylavou este doteraz a to ze je s tebou znamena ze asi k tebe nieco citi. Len asi chce, aby aj vas sexualny zivot bol dobry a preto ti dava rady ako mu to mas spravit aby to bolo tak. Takisto aj ty mu povedz ako to mas rada ty, pretoze komunikacia vo vztahu je dolezita. Samozrejme horsie by bolo, keby ti neustale opakoval - rob to takto a takto, moja byvala to tak robila - to by bolo divne. Takmer kazda babenka ma taky divny pocit z byvalej toho svojho, je to taky strasiak ktory ta prenasleduje ako napriklad ci si dost dobra, lepsia ez jeho byvala a podobne... ale myslim ze rovnake pocity maju aj muzi so zenou v posteli. Takze neber to dvojzmyselne a rob co ti hovori /vramci moznosti samozrejme/..

Kalka

Mila Gabriella, podla mna si to nemusis hned zle vysvetlovat. Ber to ako vyzvu, je dobre,ze ti priatel chce povedat co sa mu paci, a ked to vyskusate, tak si spetrite zivot, a budes sa mu aj pacit. Stereotyp a rovnake polohy niekedy ubijaju a sposobuje nutkanie hladat nieco ine. Preto sa neboj vyskusat vsetko nove, hoci bolo z jeho strany nepekne to porovnat s byvalu, ale chlapi maju niekedy taku naturu a krajsie to vyjadrit nevedia. Tak ak to nerobi casto, nespomina byvalu stale a nestava sa mu ta oslovit jej menom, tak je to uplne v poriadku. Skus s nim experimentovat a uvidis, urobis nieco nove, co byvala jemu neumoznila. Tak hlavu hore a nech sa ti dari.