niekedy ma "boli" tak divne hlava, ono to nieje ako normalna bolesť alebo migrena, ale..proste ma boli napriklad v zadu na temene,ale zboku,a ono to je akokeby taky tlak,v hlave..ja to neviem vysvetlit kazdpoadne ak ma niekto chapete,neviete co je to? je to dost hnusny pocit, a tabletka pri tom nepomaha .( minule som z toho zvracala,proste to bolo hnusne.
co mi je?
tusim je to tenzna bolest hlavy,
zajdi za dobrym maserom ci fyzioterapeutom nech ta odblokuje a uvolni, mas asi stuhnute svalstvo okolo krcnej chrbtice a to poriadne. lieky ti nezaberu od bolesti, to skol lieky na uvolnenie svalstva krcnej chrbtice, ale aj na odblokovanie myslienok, nieco relaxacne a ukludnujuce.
inak z vysetreni ak chces byt kludna a vylucit ci urcit presnu diagnozu tak MRI, predtym ale neurolog
a pravidelne 2-3x denne 10 minut lehke jednoduche cviky vlahu na celu chrbticu-nenarocne-su na to brozurky serie cvikov-zabera to
Na jeseň je najviac zaťažovamyn orgánom žalúdok a môže ťa bolieť jeho energetická dráha. Alebo v tej oblasti hlavy máš ešte meridián žlčníka.
to vyzera na krcnu chrbticu, mozno zablokovany nejaky nerv, alebo rastie nejaky osteofyt, nieco tam tlaci na niektore nervy. skus pomaly kruzit hlavou 5 x na jednu stranu a 5 x na druhu stranu. rob to parkrat za den, mozno sa to uvolni. nezalezi, ze chodis rovno, ze sa nehrbis, to nevadi, aj tak mozes mat problem s krcnou chrbticou. ak ti to kruzenie nepomoze mala by si skocit k neurologovi alebo ortopedovi.
Máš problém s žalúdkom?
to neznamena ze nemozes mat problemy s krcnou chrbticou
ja mam chrbticu OK. som rovna,nehrbim sa nic
problem v krcnej chrbtici. zajdi na neorologiu a ortopediu