caute baby,som tehotna,momentalne v 6mesiaci,od zaciatku sa natieram proti striam a priberala som postupne,nie nejako naraz. pribrala som uz sice 13kg,ale som vysoka a mam dost velke brusko,ostatne casti tela sa ovela nezvacsili.jem pravidelne viackrat denne mensie porcie a chodim aj na tehotenske cvicenia.cez leto som tiez dost plavala a chodila na prechadzky.tu vahu asi neovplyvnim nijako.od konca leta sa mi zacali robit fialovo-cervene male fliacky na zadku a pravom stehne. natieram sa kremom Elasti-Q aj olejom Eucerin, 2x denne to natieram,masirujem a striedam tie kremy.co mam s tym robit?neviem ci takto zacinaju strie alebo su to nejake pigmentove flaky...da sa to este nejako zachranit aby som sa cela nepopraskala?diki
tehulky a strie
vitaj v klube. nauc sa s nimi zit, lebo odstranit sa nedaju.
Ja pouzivam od Weleda taky tehotensky olej, tiez pisu ze na prevenciu - ale snazim sa pripravit na to, ze pridu i tak... Ked som rastla, tak som mala take obdobie, ze som sa strasne "vytiahla" behom par mesiacov a urobili sa mi strie, takze ktovie, ci sa nespravia i teraz?
Niekedy mam dojem, ze cele tehotenstvo je viac-menej mimo moju kontrolu, to telo si robi co chce :-/
Ach jaj! No hlavu hore, sme na tom vsetky podobne ;)
tomu nezabranis, ani nijaky krem, oleje, alebo neviem co, je to deneticke, ja som pribrala 25kg pocas tehu a strie mam akurat trocha na jednom lytku, uz vybledli, bola som ako hrosica a nic, ani moja mama nemala pri mne strie. vsetko zalezi od struktury koze.
Vitaj Ewka... Nie som na to odbornik, ale ja mam pocit, ze za vacsinu moze genetika. Kremovat sa a masirovat si brusko a prsia neuskodi, ale mam dojem,ze ak mas dispoziciu moc to proces nezastavi.
Robili sa ti strie i niekedy v minulosti? Ked si rastla?
A ano, su to take cervene ciarky akokeby, pozdlzne - tam kde sa napina koza. Casom zosvetleju, ale nezmiznu same.
To natieranie mozno aspon pomoze tej pokozke sa zahojit rychlejsie.
Ja som na konci 7 mesiaca, zatial strie nemam, ale este mozu prist zial.