Normalne pozorujem, že sa mi zmenšili prsia a aj podprsenky mi lietajú.. Nikdy som nemala velké, ale z antikoncepcie som mala pekné dvoječky. Teraz som bola mesiac bez tabletiek a začla som užívať iné z dôvodu špinenia. No môže to byť z toho? Čo sa to deje?? Predtým sa mi to nikdy nestalo. Ani pri zmene HAK, ani pri prestávke. :(
Zmenšili sa mi prednosti?
Fakt by ma zaujimal aj nazor gynekologa, "hmm", daj potom vediet ako Ti to zdovodnil odbornik.
Nemozem si pomoct, ale cim dalej viac citam o antikoncepcnych tabletkach, tym viac sa utvrdzujem v tom, ze musim hladat inu formu ochrany. Ten zasah do tela je... naozaj fuuuha. A problemy s tym spojene... Lenze spoliehat sa na kondomy, to tiez nie je bohvieco (viem, ako prisiel na svet nas drobec :)).
si pribrala a prsia ti zmenili tvar a ovisli. si myslis ze ti zacnu ovisat az v starobe? starnutie zacina po 20tke.
tak prsia niesu tvorene len z tuku a zo zliaz, ale existuje aj prsny sval ktory sa spevni a zvacsi cvicenim . ved si pozri ake prsia maju fitnesky a pod...
no operacia stoji okolo 2500e .. :D je tu aj tema o silikonovych prsiach. zeny si ich pochvaluju
No neviem jak ostatným, ale mne ešte nič neochabuje, ani mojej mame nevysia prsia a to má 50 -ku na krku! My to máme skrátka v génoch. A ešte k tomu spevneniu pŕs - minule bolo v TV, že žiadne posilovanie na to nepomôže, lebo tuk a prsné žlazy sa spevniť skrátka nedaju... Tak nech už je to akokolvek, asi šetrím na plastiku :D
a este stale cakam na vysvetlenie od ajja co ma spolocne telo pocas tehotenstva s telom pocas uzivania hak, v odbornom zmysle slova
cvicenim sa este viac odbura tuk na prsiach a tak budu este mensie, ale zato sa aspon spevnia
tak ked uzivas hak uz od 17tich tak to pre telo nieje velmi vyhra. a pisala si ze ke dsi zacala hak uzivat, tak sa ti prsia zvacsili...
lenze nemozes vediet ze sa ti zvacsili prave vplyvom hak, kedze prsia rastu aj v neskorsom veku, mne sa zvacsili v 20tke napirklad.. a navyse ked si brala hak, ktora nezadrziava vodu v tele.. tak z toho vyplyva ze tvoje prsia mali prirodzene taku velkost, potom si schudla 7kg ale uzivala si hak , ktora ti vodu zadrziavala - jeanine.-. teraz si ju vysadila a voda sa z tela stratila, ochabli aj prsia, tkore boli umelo udrziavane jeanine.. a nemozes tiez cakat ze budes mat take pevne prsia ako v 17tich ked uz mas 24. nieje to vobec vela, ale telo po 20tke uz ochabuje a nieje take pevne ako v 17tich..
zacni cvicit na prsne svalstvo
no v 24-roch rokoch som porad dôchodkyna, ešte k tomu, ked vyzeram na 17 :DDD
podla mna starnes
preto ti prsia zmakli
to je normalne, daj si silikony