Zensky orgazmus

Príspevok v téme: Zensky orgazmus
totento

mozno blba otazka ale ako zistim ci mala moja partnerka pri sexe orgazmus? Nemajte ma prosim za totalneho hlupaka ale doteraz co som mal partnerky tak bud vrieskali, alebo sa im triaslo cele telo a casto sa ich clovek este par minut nemohol ani dotknut a vecsinou nevladali dlho ´´sexovat´´...no s mojou novou partnerkou som si neisty....prvo som si myslel ze chyba je vo mne ze nevydrzim dlho ale minule som sledoval cas, zacali sme okolo 21:30, dali sme 3 kola a skoncili sme cca 03:30 co uz som fakt fyzicky nezvladal dalej a stale sa mi zdalo ze som ju neuspokojil....skusal som aj rucne, trochu sa zvyjala ale nebolo to velmi presvedcive....

janekMY33

Vies vela zien sa pred muzom nedokaze dostatocne uvolnit aby dosiahly orgazmus ale sama ked si to robi tak dosiahne.Musis s nou zit ja neviem kolko aby sa dokazala uvolnit

stanndo

Keď je žena vrtká,tak sa rada trtka!

Kámo,to su len začiatky,keď sa motor zabehne,tak budeš chdiť zodraný a budeš chcieť aby ani noc nebola!!! Poznám to,ta moja to chcela zo začiatku i 10x denne,bol som utrtkaný k smrti!!!

sweater

myslim si ze kazdi vie co, to o sexe a kazdemu dojde ci uz mal alebo nemal orgazmus, to proste clovek vie... podla mna sa jej v prihodnu chvilu nato spytaj..

totento

takto....sme spolu len pol roka a ona bola panna...strasne som na to naposledy myslel ze sa jej to opytam ale ked ona fakt este nikdy nezazila orgazmus tak nebude chapat o com kecam, ci? nejak sa bojim trapasu, ale ked sa to inac neda zistit tak sa jej to raz naisto opytam :)

sweater

co takto: (po sexe) draha snazil som sa jak pes, busil som do teba co to dalo, jazyk mam strpnuty, tenisovy laket na oboch rukach, vtak sa mi hodne dlhu dobu nebude vladat postavit tak mi aspon prosim ta povedz UROBIL SOM TA?