Hledám partačku na chudnutie :-) pisali by sme si po nete a tak :-) , jedalníček a podobne veci :-) pls
Hladam partacku na chudnutie
uplne presne toto sem sa pytala aj jaa :)) ja sem sa take nato pytala :)) volske oko si možeš klidne dat :)) ides do toho somnou ?:)) dáš mi na seba e-mail :))) možeme si pisat a podporovat sa:))
laloa556
dievcata.blog.cz toto je ona :)) čula sem o ni dost vela :)) a že ludia dost schudli :)) tak som zvedava :)) odporučila mi ju doktorka ,ale ona mi dala len název a ja sem ju našla tady na nete a pytala sem sa i či je to ona a ona rekla,že ano :))
laloa556
ahojky :)) no jasne pridaj sa :)) já budu enem ráda :)) aky máš jedalníček :)) ako chudneš :)) rada by som vedela :)) ja som našla na nete 13dnovu dietu tak som zvedava:)) od zajtra začínam :)) chcem schudnut 10-15 kg:))
Ahojky :) No ja som z Holíča :-) Ale možeme si nastavit nejaky jedalníček a komunikovat cez internet alebo tak nejak :-) ja by som chcela schudnut 10-15 kg :-) nedá sa na mna ani kukat :-D máš icq ?:-) alebo e-mail nejaky :-)
.. ahoj :) rada sa nou stanem.. odkial si..? ja zijem teraz v BA, mam 26 rokov, a asi 10 nadbytocnych kileciek :P