Herpes v nose, mal už niekto?

Diarra6

Ajajaj, to musi byt riadne bolestive, neviem si to ani predstavit, este som take nieco veru nemala a som za to vdacna. :D

huchla

mne sa toto ako decku stavalo uplne ze vkuse. v dospelosti vobec, takze neviem, ci som bola vtedy nejak nachylnejsia na taketo veci alebo co, ale musim si zaklopat, uz to vobec nemavam. bolo to otrasne.

melokri

Mne veľmi pomáha zovirax duo - -odkaz odstránený- , hneď ako začína mravčenie,tak si to natriem a funguje. Je drahší,to áno ale ja nedám dopustiť.

RNG

Virusy v tele su vzdy aktivne, ale mozu sa prejavit navonok len pri znizenej viralnej imunite.Inac ich telo potlaci a je ich potom primalo, aby sa vedeli navonok prejavit. Viac najdes cez Google.sk pod rng, herpes, kde som uviedol ako sa da viralna imun ita zvysovat. Pridam este dalsie, ako monolaurin(5 gramov) citral(6 kvapiek), berberine(2 x 500 mg) Sangre de Grado( 2 x 15 kvapiek)
Viacero z tyuchto uvedenych zvysi viralnu imunitu natolko, ze sa neprejavia vobec, hoci z tela samozrejme vacsina nevymizne uplne(HPV VZV, EBV, HSV1, HSV2, cytomegalovirus a rozne ine, menej zname)

sisa12587963

virus z tela vonku nedostanes....vzdy tam je...hocaky....je len rozdiel ci sa aktivuje alebo nie.........ak sa ti uz raz aktivoval tak za vhodnych podmienok prenho sa ti bude vracat....

meri.m

Pokiaľ viem, herpes sa nedá "vyliečiť" v zmysle odstrániť vírus z tela. To, či a ako často sa vyhadzuje závisí od momentálneho oslabenia imunity.
Herpes na pere mávam tak 1-2krát do roka, priebežne som skúšala krémiky, gély aj náplaste, ale nemám pocit, že by nejako pomáhali. Týždeň som behala s pľuzgierikom tak či tak. Ale minule ma prekvapilo, keď som si na začínajci herpes na pere dala extrakt z grepových jadierok a do rána zmizol - to sa mi predtým nikdy nestalo. :-)