Bolesť zubu (?)

Príspevok v téme: Bolesť zubu (?)
1x3v2c

Mal som zvláštnu bolest v ústach,a nevvedel som či to bol Zub alebo čo,prišlo mi to ako bolest zuba tak som stým šiel k zubarke,povedal som jej kde to bolí,zub my vytrhla(napriek tomu že som si nebol istý či ma bolel ten zub,alebo či to vlastne zub bol)jednoducho ho vytrhla,po návrate domov my dasno krvácalo,a bolest prešla asi po Troch dnoch po návšteve u zubára, všetko bolo v pohode ALE TERAZ ,MA TO OPAT ZACALO BOLIET,NIEKEDY MAM POCIT ZE MA BOLIA VSETKY ZUBY NA OKOLO,ALEBO TO ZUBY NIESU ? MOZU TO BYT DASNA ?JE TO HROZNE ,PROSTE KED VAS NIECO BOLI ,A VY NEVIETE KONKRETNE POVEDAT CO .JA NEMOZEM NIC STYM ROBIT ,PRETOZE NEVIEM CO MA BOLI,NA DOTYK nič ale ma bolí niečo okolo zadných stoličiek v pravo hore ,a je to taká striedavá bolest, teraz nebolí,teraz zase bolí,teraz ma to ako keby páli/reže,teraz ma zas bolí spodná strana,teraz zas horná,.... :( ja som strašne alergický na zubárku,mám strašný strach,už som prestal jest,som hladný stále,sem tam niečo zobnem,a mám strach si aj umyt zuby ,pretože si to nechcem nejak podráždit...na čož mám neuveritelný strach zo zubárky,mám s tohto všetkého samovražedné sklony ,naozaj o tom premýšlam pretože ja už takto v bolesti žit nemožem,a fakt by som to riešil rád takto ,ako íst k tej zubárke a trpiet ten panický strach,triast sa a bát sa ako malé dieta

rgerg

Urcite zmenit zubarku, a okamzite! Zuby sa nevytrhuju len tak. Maximalne koren vybrat ak si je FAKT ista, ze je to ten zub, ale podla toho co opisujes to ten spravny zub nebol. Casto sa stava, ze ked Ta boli napr. horna cast dasna(zuby) tak je problem s tymi spodnymi a naopak. Kazdopadne tazko takto posudit, ale si nemyslim, ze by bola postupovala spravne.

1x3v2c

Ten zub som nemal uplne zdravy,tak si myslela že ma preto bolí a tak ho vytrhla...ale moj problém je v tom že ja mám proste strach :-O nedávno som bol pri tej zubárke,vravel som si že to zvládnem každý tam chodí,niekto radšej nejde do školy a ide k zubárke,ale ja som zistil že ja som výnimka ,ja proste nezvládam tu návštevu u zubára,mali by ste ma vidiet aký som iba ked mi kontroluje zuby, ...ja si na to spomeniem a automaticky ,sa zmračím a prebehne mi po chrbte mráz......ale ja tam už kaz mat nemožem pretože ten zub už nemám,ja ,ja neviem proste mna bolí niečo vzadu,pri stoličkách,neviem či to je zub.Može to byt hnis ? Alebo to nemožem mat z mandlí ? ...ja som proste na Mrtvom bode,neviem čo ma bolí,a mám panický strach zo zubárky...bodka konec,dalej to nevydržím

jajka001

tak ona by mala vidiet ze ci je tam kaz kym to zacne riesit
a to riesila tak radikalne ze ho rovno vytrhla? to preco?
ak ta to stale boli, chod ku zubarke, a ak tamtej neveris, skus inu.
vzdy sa opytaj lekarky ak ti nieco nie je jasne, nehanbi sa.