Ahojte babenky,liečim sa už 6 rok na štítnu žlazu,posledné 2 roky som uz v poriadku ale stale beriem lieky,odvtedy menštruáciu som mala vždy každý mesiac.Ale teraz som dostala poslednu na začiatku januára a dosť,neviem v čom je príčina,pretože sa cítim vždy akoby som mala dostať menštruáciu, mám aj zvýšený výtok,samozrejme že čistý,nezapacha a aj v podbrušku mam obcas nejaké tlaky,tehoten. test bol negativny,aj ked som si ho robila asi pred mesiacom,ale myslim ze vysledok by mal ukazat hned po tyzdni tehotenstvo a mne to meska uz 2 mesiac.Nevie mi niekto z vás poradit,co sa to deje so mnou?dakujem krasne
vynechanie menštruácie
Co sa deje asi zisti jedine doktor. Mne na pravidelnost cyklu pomohol doplnok period balance www.damper.sk . Okrem toho ani nevie ze mam menstruaciu. Uplne super vec. Jedine pisu ze prediskutovat s lekarom ak uzivas nejake lieky ale urcite to odporucam
Life is a journey, you don’t care about the destination, you care about the scenery along the way and the mood of seeing the scenery.
Others laughed at me as crazy, I laughed at others and couldn't see through.
www.thesuperarticle.com
Treba ist gynekologovi, mozno mas cysty.
Ahojte skus pozriet ci nejde o tehotenstvo www.menstruacny-kalendar.sk asi by bolo dobre skocit aj za doktorom
ahoj mne meska tezar uz viac ako tri mesiece a tiez neviem co to moze byt..tehotna som urcite neni..pritom niekedy to mam pravidelne a potom zase pride taketo obdobie..:(