Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chodenie na podpätkoch

Príspevok v téme: Chodenie na podpätkoch
Miušaa

Ahojte.. Ja by som sa rada báb dačo spýtala. Prosím vás je skoro, keď si dá opätky 14 ročné dievča? Pretože sesternica má birmovku a ja si dávam šaty, ku ktorým sa hodia vysoké opätky. Majú 8cm. Je to až také hrozné? ešte dačo, dá sa chôdza na nich natrénovať aby som nevyzerala ako kačka? Dík :)

tpch

14rocna dievcinka ma nazory tazko ovplyvnene pubertou, takze potrebuje usmernenie, aby sa nestrapnovala na kazdom kroku.

Joo Ke

tak pokial je birmovka "prostriedok" na "upokojenie svedomia" sama budes Miušaa vediet ,ako sa spravne obut ,mozes sa poradit i s maminou ......baby ja sa nehadam ,len si myslim ,ze je to kazdeho osobna vec

jankaaaaaaaaa

tu vobec nejde o to co je napisane v biblii alebo ze si nemoze dat nieco v com sa citi dobre..
ale ved ma len 14 rokov! a toto je uplne nevhodne pre take dievca si dat take opatky. je to nevkusne a nevhodne. mlade dievca sa ma obliekat na svoj vek a nie ako dospela zena, lebo to dievca nato nema ani zdaleka este..
a opakujem uz asi 3ti krat, ze taketo opatku deformuju trvalo cel nohy! pretazuju klby a chrbticu
a navyse neviem ktora zena sa citi pohodlne v lodickach na takom opatku, to je jedna vec a druha vec je ze ona opatky este obute nemala a nevie ani ako nepohodlne sa v tom chodi

tpch

Nizke bez problemov, ale 14rocne kozľa s 8cm podpatkami je na birmovke smiesne a nevhodne. A nikto tu nepise o tom, ze sa v nich citi dobre-ona sa vlastne pyta, ako v tom chodit, aby nevyzerala ako kacka, cize s nimi nema skusenost. Matka, ktora je pri zmysloch, ju taku z domu na birmovku nepusti.

Joo Ke

to je ake "skupinove sialenstvo" kde je napisane ,ze si nemoze obut to v com sa citi dobre ,alebo sa to pise v Biblii ,ze je medzi Bohom a clovekom mur ?

jankaaaaaaaaa

nielen na birmovke, ale vobec. 14rocne dievca nema co nosit take opatky
nerozumiem preco v dnesnej dobe chce taka mladez silou mocou vyzerat starsie a nosia uplne nevhodne veci
ja by som svojej dcere toto nikdy nedovolila
a tu nejde len o to ako to bude vyzerat, ale o to ake ucinky maju opatky na nohy a cele dolne koncatiny

tpch

Nehovorim, ze je, ale ze tak moze vyzerat. To su dve rozne veci, mojko.
Na birmovke su pre 14rocne deculko podpatky absolutne nevhodne, je to cirkevna slavnost.