Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chodenie na podpätkoch

Príspevok v téme: Chodenie na podpätkoch
Miušaa

Ahojte.. Ja by som sa rada báb dačo spýtala. Prosím vás je skoro, keď si dá opätky 14 ročné dievča? Pretože sesternica má birmovku a ja si dávam šaty, ku ktorým sa hodia vysoké opätky. Majú 8cm. Je to až také hrozné? ešte dačo, dá sa chôdza na nich natrénovať aby som nevyzerala ako kačka? Dík :)

analfabeta

Ja nerada nosim podpatky, bolia ma v nich nohy a nemozem sa ponahlat :) A inak ma aj dost odradili obrazky celebrit, ktore miluju podpatky, pozrite si napriklad nohy Victorie Beckham: i37.photobucket.com
alebo Christina Hendricks:
26.media.tumblr.com

jankaaaaaaaaa

nizke opatky ci balerinky a sportovu obuv ani zdaleka nenosia len gadzule.. a este som nevidela pracu v ktorej zena musi nosit vysoke podpatky..
ale ved v poriadku.. je to tvoja vec, len aby si potom nelutovala..

LETICIA

jankaaaaaa este nemam, ked budu tak budu, nohy bolia aj ludi co chodia stale v balerinkach a v botaskach, ja mam 165cm alepsie sa citim na opatkach, neviem botasky akurat po sidlisku, mam pracu kde si nemozem dovolit prist ako gadzula a pre mna botasky a balerinky su antisexy, mam rada pekne oblecenie a na topanky som zatazena

jankaaaaaaaaa

leticia: tak to teda lutujem tvoje nohy a klby.. potom ked budes starsia a mat bolesti , tak si na to spomen. a zdeformovane nohy mozno mas uz aj teraz..

matolog

nepodporujem stukaturky, tiene a podobne veci a tiez pokladam za dooost neprakticke a aj nezdrave akekolvek opatky :)

prilezitostne sa da, ale neurob si hanbu - ked bude vidno, ze v tom nevies chodit, (a vidiet to asi bude) a este sa aj smyknes a spadnes, tak sa bude o tebe rozpravat viac ako o tom, kto vlastne mal slavnost - birmovku ci kam to ides :)

fazula gula

kludne si podpatky daj ale radsej by som volila trosku nizsie nielen koli pohodliu ale aj koli tomu aby to nevyznelo az tak vulgarne...myslim nevhodne na 14...ale myslim ze je to v poriadku len ti radim ze v takych topankach nevydrzis dlho...

Miušaa

Ahojte.. no ako opätky nechcem nosiť stále (zatiaľ nie) ale je to predsa len príležitosť....a momentálne nemám balerínky, pretože tie tohtoročné mi boli malé.....tak keď už mám k dispozícii tieto, zdá sa mi zbytočné kupovať nové....

Jooe Ke

to mas pravdu netreba ohrozovat rodicovsku dobru povest treba mat pod kontrolou svoj zivot ,neriskovat...... ved je tu forum zdravie.sk ,kde sa pise o depresii ,pocitoch prazdnoty pre dlhodobe potlacanie emocii aj v .......... ok tpch nebudeme to rozoberat ja mam iny nazor ,ako ty ,samozrejme i ten tvoj nazor respektujem