Mám 17 rokov a chcem pomôcť , Prosím !

jankaaaaaaaa

tazko radit. je to na tebe. ja by som to neuzivala.
skus sa poradit na www.antikoncepcia.com napis tam aku mas postavu, co od hak ocakavas, kolko mas rokov, ci mas zdrav. problemy a lekar ti poradi aka hak je pre teba vhodna. a potom chod sa svojim gyn. a povedz mu ze chces taku a taku hak

Jablííčko

Tak čo mám teda robit :-( mám mu povedat nech mi dá inači antikoncepciu ? alebo to mám začat brat a uvidim ako to pojde dalej .. alebo mam sa ist optat inej gynekologičky :-) poradte prosím , Ďakujem . :-)

jankaaaaaaaa

tak kazdy nezainteresovany gynekolog, ktory ma v hak prehlad ti povie, ze hak s takym zlozenim nieje vhodna pre 17rocnu a navyse ti ju predpisal len preto ze zato nieco dostane. take nepredpisal ti ju preto zeby mala byt pre teba vhodna.
a nijako to nesuvisi s tym ci si ho pacientky chvalia ako dobreho lekara..
a na plet ma tato hak len slaby ucinok , mozno nespozorujes ziadny
na chudnutie a priberanie nemy vplyv

Jablííčko

tak ano , ale to už uzasny doktor :) každý si ho chvali a podobne , myslím že keby to nebilo na mna tak by mi to ani nedal ,ne?:) ja by som len chcela vediet ako posobi na pleť a či schudnem :)

Jablííčko

Ked nie je vhodná pre 17 ročnú tak preč mi ju dal , to nechápem .. Ešte som sa ho pytala či ju možem mať a povedal , že ano .. Som zvedava teda :-)) ale dakujem moc :-))