Jazvy po akné

kikarika1

totka

vpadnutá jazva sa nedá zakryť...aj keď ju prekryješ korektorom, aby bola farebne neviditeľná, aj tak bude stále viditeľné jej "vpadnutie" - to vpadnutie treba niečím vyplniť, aby bolo na úrovni neporušenej pokožky....ja mám takúto jazvu od kiahní na nose, tiež je viditeľná (napr. pod svetlom, pod slnkom)....zatiaľ neviem o ničom, čo by túto jazvu odstránilo, aspoň tak, aby bola menej viditeľná

totka123

Zdravim prosim vas o radu ...neviete mi poradi ako zakryt vpadnutu jazvu dlzzky asi 7 mm na cele ?? neni moc praveze vpadnuta ale je pod urovnvou koze a vidno ju z bocneho osvetlenia... ...da sa to zakryt nejakym tuhym tekutym make upom ?? velmi ma to trapi .....tak ze sa tam vklepe make up alebo korektor a jazva sa aspom trosku zredukuje da sa to ?? co je taky najlepsi make up??...prosim o odpoved :)

anjelik9

tak na take rychle zbavenie červenych flakov je dobry konopny kremik od cutishelp ja to použím na vyrazky a flaky po nich ešte aj bioderma sebium ai a voda h2o a ked chceš na take olupovanie tvare tak glyco a abo eclaram - ale ten je na liečbu akne

jazvicka

ja som akne nikdy nemala ale segra s tym mala problem a pamatam sa, ze tie jazvy si likvidovala peelingom. kazdy druhy den si riadne vypeelingovala plet, cim ju nutila sa rychlo obnovovat a tak asi za pol roka uz jazvy nemala. len treba byt asi dobre trpezlivy lebo za tyzden sa toho nezbavis a ked sa na to vykasles, tak sa to samo neodstrani.

agni

ahoj, mne celkom zaberaju oleje...mam na mysli mandlovy olej alebo arganovy olej...su sice drahe, ale jazvy sa vstrebavaju a k tomu vyzera plet vdaka nim aj krajsie :), ked si dobre pamatam tak lekarka mi zase proti jazvam davala gafrovu mast...teraz pouzivam masku od AB kozmetiky s gafrom a myslim, ze tiez pomaha celkovo prebielit plet...aspon ja mam z nej taky pocit. drzim palce ;)