ahojte
Mali ste na takomto pohovore nejaké účtovanie alebo skúšanie znalosti vášho cudzieho jazyka?
Čaka ma totiž pohovor na účt. ale chcela by som vedieť či budem niečo účtovať alebo počítať a podobne aby som sa mohla dobre pripraviť.Bude to môj prvý pohovor v živote.
Pomôžete mi odpoveďou.
Ďakujem
vyberove konanie alebo osobny pohovor - účtočníčka - účtočník - daňový poradca
janulka, bola to taka uctovnicka pozicia v zahranicnej firme, kde vyzadovali komunikativne anglictinu (lebo vedenie je zahranicne a nevedia slovensky). mne anglictina nerobi problemy, dokonca ma aj ten manazer pochvalil, ze vyborne hovorim anglicky ci som bola niekde v zahranici (nebola som). No nakoniec ma aj tak nevzali, mam pocit, ze tie vyberove konania robia len tak "naoko" a uz maju vybraneho cloveka na dane miesto. a ti, co ma skusali cez telefon a elektronicky boli tiez zahranicne firmy. tak ak to pozaduju v inzerate, podla mna budu skusat.
Ako kde. Niekde skusaju aj uctovanie, ze nedaju ani uctovnu osnovu k dispozicii, niekde chcu zauctovat aj DPHcku. Pripadne sa moze preverit uctovanie priamo v uctovnom programe, ak napises, ze ho ovladas.
analfabeta a to kam si robila výb. konanie ? na akú pozíciu ? zdá sa mi to dosť ťažké, takto skúšať.
Moji byvali spoluziaci aj uctovali na vyberovom konani.. ale vacsinou len take zakladne veci ako zauctovat dodavatelsku fakturu, nakup materialu, mzdy zamestnancov a tak. A ak vyzaduju aj cudzi jazyk, tak pocitaj s tym, ze si ta vyskusaju. Ja som mala aj cast pohovoru v anglictine, ked dosiel manazer, ktory nie je Slovak a nevie po slovensky :) Alebo ma skusali telefonicky vopred alebo mi aj poslali elektronicky test.
kamarati čo chodili po pohovoroch, tak si akurat spomínam, že mali preklady nejakých ekonomických slov/výrazov do cudzieho jazyka....
ospravedlňujem sa za chybu v názve - účtovníčka - účtovník