Nedovera v seba samu - pomoze psycholog?

Príspevok v téme: Nedovera v seba samu - pomoze psycholog?
lea789

Zdravim ani neviem ako zacat. Mam 26 rokov, uz od mala trpim komplexmi menejcenosti, niekedy je to lepsie,inokedy horsie. Proste vzdy obdivujem druhych ludi,kazdy je odomna lepsi,vsetko co sa tyka mna je najhorsie..proste je to hrozne prezivat taketo pocity, casto mavam take akoby vnutorne triasky -neviem ako to opisat, proste hrozny pocit - horsi ako fyzicka bolest. Vsetko vzdy analyzujem, ze boze co si zasa ti a ti o mne pomyslia, proste akonahle som niekde medzi ludmi, potom ma prenasleduju taketo myslienky..aka som nemozna, ako som sa spravala, vystupovala a pod..proste hrozne, neviem s tym bojovat, niekedy si musim dat na utlmenie nejaku tabletku(tajne) co mamina berie na depresie...chcela by som byt ako ini ludia, tesit sa zo zivota a nerozmyslat stale nad tym, aka som nemozna..snazila som sa citat aj literaturu s touto tematikou, ale akosi mi to nezabera..myslite si ze by mi pomohol psycholog??je niekto s podobnym problemom?lebo toto nie je zivot,to je prezivanie:(dakujem

luciano

Psychológ určite pomôže. Ak nie, môže ísť o prejavy sociálnej fóbie, prípadne depresie. Tam pomôže psychiater, ktorý nasadí účinné antidepresíva.

Ivanhoe.Iv.

jednoznacne doktorka albertova, ta je na taketo stavy macher. ma na teba cas a vie cloveka paradne nakopnut. a ten jej cennik si nevsimaj, ja som nikdy tolko neplatil. ona to tam ma asi na odstrasenie aby ju vsetci neotravovali. najdes ju v centre alternamedica v blave mrkni na nete a objednaj sa. za par tyzdnov ani nebudes verit ze si mala problemy.

dendi

No ja mám tiež niekedy taký pocit, ale snažím potom nad tým povzniesť, no nie je to až tak hrozné ako u teba...ja neviem, ja by som sa skúsila spýtať psychológa..možno máš niečo v hlave "zamknuté", nejakú príhodu alebo niečo, čo ťa zasiahlo v minulosti...neviem no...ja by som sa asi obrátila na psychológa, keďže píšeš, že sem tam si musíš dať aj prášok...to je zlé znamenie...Skús to...predsa za skúšku nič nedáš ;-)