Potrebujem POMOC,Moje dievca ma v nedelu 18 a ja nemam ziadne napady,Kupil som jej kamasutru a kytku :) a neviem co dalej,Chcelo by to nieco na pamiatku ,ale co?Dakujem za kazde pismenko
zeny pomoc :)
Myslím si,že kamasutra nieje zlá,ak je aj ona ten typ ženy,ktorá rada skúša a má takéto veci rada,tak prečo nie.Mňa by to potešilo,páčia sa mi také veci..
Ja by som sa kamasutre potesila :P a najviac asi obrovskej kytici ruzi... joooj, uuzas :)
Kúp jej ešte nejaké milé plyšové maznavé zvieratko čo si dá do postele. Načo hneď prsteň a šperky, ak ste dlho spolu tak jej kúp prstienok , ale ak nie tak stačí toto. Inak mna dosť dorazilo keď mi jeden nádejný frajer na vianoce kúpil spodnú bielizěň, mali ste vidieť výraz môjho otca, od vtedy mal k nám vstup zakázaný a to sme si dali len pusu. Tým to aj skončilo, radšej nič ako totálnu blbosť./ ps mala som 17 rokov
ja som stale snivala dostat na 18-stku 18ruzi..:((alebo na 20ciatku 20..ale toho sa asi v zivote nedockam...
hm, zaléži od toho, aký je typ..určite jej kup aj niečo ženské..parfém, šperk, niečo, o čom ti možno dávno hovorila, že by chcela, ale nemohla si to vtedy kupit..niečo, čo jej ostane ale bude to len pre nu..teda-nekupuj nič typu-soška,váza..čo je len na obtiaž.Nemusí to byť nič super drahé, ale určite niečo "ženské" :) Ja sem tam vysielam mojmu priateľovi signály pred vianocami, narodkami..že toto by sa mi hodilo, ale len sem tam sa dovtípi.On ostáva tiež pri klasike-kvety, lepší dezert, sviečky.Kamasutra nie je zlá, ale takému darčeku sa skor tešia muži.Ja som na 18 dostala od neho 18 ruží...Prajem šťastný výber!
priprav jej radšej nejaký zážitok, na ktorý nezabudne, napr. mna frajer zobral o polnoci kúpať sa na jazero, boli sme sami, Mesiac svietil.... dodnes na to spomínam
Kúp radšej náramok s nejakým malým príveskom,napríklad s kľúčikom a povedz,že kľúč pasuje len k Tvojmu srdcu.
pozriet si kamasutru ako inspiration v poho ale keby mi to dal frajer, a to uz nehoworim ze na 18 mu ju strcim do riti.. :) ale ne, ako myslis..ak si myslis ze ju to naozaj potesi tak fain... a fakt, nejaka ta retiazka alebo prsten bude lepsi.. ale asi retiazka.. prstene kupujem zdy s frajerom.. pocuwaj som mu na wyrocie kupila aj sebe rovnaky prsten to bolo zlate a sme na tie prstene strasne sentimentalny...