Máte niekto osvedčený návod na detox tela?
Detoxikácia-osvedčený návod
ja by som ti odporúčal skočiť alebo za bukovským alebo za albertovou, dať sa komplexne vyšetriť a podľa toho sa detoxikovať - podľa ich rád. ale neviem, či taký postup tebe vyhovuje.
ja bukovského čítam a dokonca pravidelne. snáď mi nechceš povedať, že on by odporúčal také postupy ako sa objavujú v tejto téme.
za hrubky a chyby v pisani sa ako vzdy ospravedlnujem .. musim si vstupit do svedomia a vzdy si to po sebe precitat skor ako to odoslem :)
BTW ako ta ocistna kura, ktou som napisal je jedna z mala veci o ktorych si myslim ze su zdraviu prospesne (a to mna presvedcit o niecom je skoro nemozne :) hlavne ta pociatocna hladovka :) ... organizmus sa cisti regeneruje a dokonca mladne ... dokaz je uz aj na genetickej urovni :)
clovek si musi priznat ze o tom co je zdrave a co nie vie velke kulove
su tu ludia ktori nic ine nerobia len behaju po dikach a chlastaju stravu maju otasnu a pritom sa citia vyborne vypadaju mlado maju uzasnu postavu aj bez cvicenia
naopak su tu taky co pravidelne cvicia snazia sa drzat zdravej stravy vela spia nefajcia nepiju a pritom trpia mnozstvom chorob a ich kvalita zivota stoji za hovno :)
to Maros 75
Si trochu mimo ....ale to nevadí, pokračuje ďalej......
mega BLUD
Väčšina toxínov nám kvasí v bruchu a postupne sa mení na časovanú bombu.
mega BLUD
Naše telá sú plné toxínov. Preč s nimi!
mega BLUD
Nečudo, že sa vám nedarí schudnúť, keď vaše telo nie je schopné vstrebávať bielkoviny, cukry a tuky.
mega BLUD
Detoxikujte v prípade, že ste po diéte chudobnej na vitamíny, minerály a antioxidanty, ktoré pomáhajú odstraňovať toxíny.
mega BLUD
S detoxikačným dňom presuniete látkovú premenu nekomplikovaným spôsobom z režimu ukladania tukov na ich spaľovanie.
mega BLUD
Z tela sa vyplavujú toxíny a vtedy máme potrebu rýchlo zahnať hlad.
mega FAKT
Mnohé dôležité látky zo zeleniny a z ovocia sa lepšie vstrebávajú po ich tepelnej úprave. Z vareného špenátu získa vaše telo 5-krát viac železa ako zo špenátu surového a z dusenej mrkvy najmenej 3-krát viac karotenoidov ako z mrkvy surovej. V surovom stave z nich potrebujeme vitamíny B a C, nie enzýmy.
mega FAKT
Ľudia v našej krajine nezomierajú na „otravu“ dochucovadlami, stabilizátormi a emulgátormi, ale na „otravu“ tukom, cukrom a soľou.
Laurina:
jasne ze to je lahke .. to len clovek ma tentenciu robit z jednoduchych veci zlozite a tvarit sa pri tom premudlelo a potom sa tym este aj zivit .)