PMS - búšenie srdca?

Príspevok v téme: PMS - búšenie srdca?
pustny_kvet

ahojte :) chcem sa len poradiť ohľadne jednej veci. mám odpozorované, že vždy pred menštruáciou (počas PMS) mi bije oveľa rýchlejšie srdce. a úplne najhoršie je to v prvý deň menštruácie, vtedy, okrem toho, že mi je hrozne zle, mi aj to srdce bije úplne rýchlo a mám vysoký pulz. potom, keď sa aj mne uľaví, tak je lepšie až do ďalšieho mesiaca. stretol sa s tým už niekto? neviete, že čím to môže byť spôsobené? a že čo by mi na to pomohlo? ďakujem pekne za seriózne rady.

dodoro101

www.thebestlog.com
  He began to go home. He had eaten no food that day. He began to want food. He came to the apples, and he was glad to take them out of the dust and eat them.

katka_91

Ahojte, ako pisali baby vyssie moze to byt zmenou hormonov. Ja som si spravila taky pms test kde vyplnis priznaky a zistis ake vitaminy mineraly a byliny mozu pomoct skus menstruacny-kalendar.sk

simusaaaaas

Nemôže niečo take suvisiet aj zo štitnou žlazou??? Tiez mam ten problem ze mi pred menzesom buši rychlo srdce, obcas akoby prestalo a znova mabehlo..ked pride menzes tak to prejde....je mi hrozne teplo a som taka akoby vnutorne roztrasena, akoby vo mne niečo vibrovalo...neviem to opisat..samozrejme zmeny nalad chute, unava atd..
Skusam pit alchemilku ale je mi lo nej nejak divne, pomôže pupalka ???Nechcem brat lieky, mne teraz hormony zničil stres a neviem ako ich ukludnit...
Vdaka

ninalipo

Dobry vecer, presne rovnake priznaky mam aj ja. Par dni pred menstruaciou mam pocit ako keby mi chcelo srdce vyskocit. Da sa s tym nieco robit? Uzivam magneB6 a persen, ale bez efektu.

maryy

Ahoj, mam tiez podobny problem, den,dva pred menzesom, pocitujem rychlejsi pulz, priam citim,ze mi srdce silno bije. Je to podla mna sposobene zmenou hormonou v zenskom organizme.