Nechal ma a ja ani poriadne neviem prečo...čo si o tom myslíte?

Príspevok v téme: Nechal ma a ja ani poriadne neviem prečo...čo si o tom myslíte?
Leela333

Takže, nechal ma priateľ. A netuším prečo. Stále mi hovoril, ako veľmi ma miluje, plánoval si so mnou budúcnosť. A ja, hoci som bola sklamaná z predošlého vzťahu, som bola taká blbá, že som tomu začala veriť, že spolu zostaneme už navždy. Hádali sme sa síce často, ale vždy sme sa udobrili. Nikdy to nebolo nič vážne, skôr len také hlúposti. Ale hádali sme sa pre ne za to, lebo máme až príliš podobné povahy. Boli sme veľmi hrdí priznať si chybu alebo spraviť ten prvý krok po hádke. No nakoniec to jeden z nás spravil a zase to bolo v poriadku. Potom prišli také väčšie hádky, kedy sme si aj povedali, že je koniec, ale nikdy to nebolo naozaj. Vždy to bolo len v tom návale zlosti.

Potom sme sa raz pohádali, lebo som si na ňom vylievala zlosť - uznávam ale, že za nič nemohol a bola to moja chyba, sme sa zrazu rozišli. Dokonca som nedostala ani žiadne vysvetlenie. Po tej hádke mi dokonca písal ešte pekné smsky, v ktorých mi hovoril ako strašne ma miluje. Práve preto nechápem čo sa stalo neskôr. Bol taký odmeraný, tak som sa ho na internete spýtala, či chce koniec alebo čo a on na to len: "dobre, ako chceš". Všetko. Dosť pochybujem, že mal inú (možno teraz má, ale vtedy určite nemal), lebo sme boli stále spolu. Práve to je pre mňa to nepochopiteľné.

Párkrát sme odvtedy boli spolu - samozrejme, že to ja som bola tá, čo sa ponižovala a chcela od neho, aby prišiel. Jednoducho som chcela vedieť, prečo sa to zrazu skončilo. Ale on mi dokopy nepovedal nič. Najhoršie bolo, že mi raz povedal, že už ani nevie, či ma miluje a potom inokedy, keď sa mu to hodilo a chcel niečo viac len preto, lebo mal "chuť", mi hovoril, že ma miluje a ako som mu chýbala. Samozrejme, nič nebolo aj napriek tomu, čo mi hovoril.

A potom, keď si konečne zvykám na to, že je koniec (aj keď ho neprestávam milovať, len sa s tým začínam zmierovať), že si už nerobím nádeje ma začne prezváňať. Lepšie si to načasovať ani nemohol, fakt. A potom samozrejme, že sa mi to vracia, zase si začínam namýšľať, že to možno ešte má nádej, že mu možno ešte chýbam... V tej fázi som teraz. Ja si dokonale uvedomujem, že je koniec, že si vymýšľam hlúposti a že už spolu nebudeme, ale kdesi v kútiku hlavy sa mi aj tak vynára tá predstava, že raz príde a ospravedlní sa a povie, ako veľmi ma miluje.

Dokonca mi minule volal, ale neozval sa do telefónu (možno chcel len prezvoniť, ale zabudol to vypnúť, to sa mne stáva bežne), ale v pozadí som počula hluk ako na diskotéke. Alebo v krčme. Takže jasné, že sa ma to zase dotklo, zistiť, že sa vonku niekde zabáva zatiaľ čo ja sedím doma a myslím na neho.

Píšem, lebo som sa potrebovala vyrozprávať a som ten typ človeka, ktorému sa lepšie zdôveruje na internete v anonymite ako priateľom ;) Chcem vedieť váš názor na to čo robí... A tiež ako naňho čo najrýchlejšie zabudnúť. Stále som totiž v štádiu, kedy chcem len to, aby sa nič z tohto nestalo a boli sme stále spolu.

A inak boli sme spolu skoro 11 mesiacov.

talentmania

Skoro 11mesacny vztah plny hadok a rozchodou by aj tak nemal ziadnu buducnost.Nema vyznam to riesit!
Casom zabudnes:D)

User_37597

neviem a nechapem co ma s nim este diskutovat.rozisli sa?rozisli.ci padne to ma nezaujma ale predsa chlap ktory fakt miluje zensku sa snou len tak nerozide a o mesiac jej nebide bulikat ze ju miluje.sama napisala ze lebo chcel sex tak preto jej vravel ako ju miluje po rozchode.tak potom sa fakt pytam co ma s nim este ona riesit??????
draha ak mas nejaku hrdost,aspon trosicku tak si ho vymas od vsade kde sa len da a totalne ho ignoruj a uz vobec sa s nim nestretavaj.TO JE NAJLEPSI LIEK!

Agnes999

Tazko tu nieco radit. Ste jak male decka, napr. s tym prezvananim. Preco si normalne nesadnete a nevydiskutujete svoje problemy miesto toho prezvanania, ktore nevies co znamena a my to nemozeme vediet uz vobec.

jajka001_

vy ste obaja nejaki nevyrovnani. pekne si spolu sadnite a vyjasnite si co chcete. uprimne. a jednajte vzdy priamo a na rovinu. a ked sa hadate, tak pouzivajte rozum a nie emocie.