Chloe

Príspevok v téme: Chloe
miska128

Ahojte chcem sa spýtat začala som uživat HAK Chloe ale nie som si istá či som uživala správne tabletky..Začala som brat biele(placebo)a po menštruácii užívam aktívne žlté tabletky. Len niekde som čitala že sa mala začat žltými.Teraz ide o to či som chránena HAK proti otehotneniu a môžem mat nechránený styk alebo mám použivat radšej zatial inú antikoncepčnú metódu . Vdaka

jankaaaaaaaaa

lenulienka: ty zas tiez netrep sprostosti, ked sa absolutne nevyznas!!! v chloe su vsetky tabletky zlte uplne rovnake , tie su aktivne a ucinne
a tie biele su neaktivne, neucinne, a tie nemusi ani uzivat.
ale niesu tam ziadne silnejsie na zaciatku a na konci slabsie, ci co splietas.
jednoducho vsetky zlte su rovnake a vsetky biele su tiez rovnake

RobinkoM

Ak trtkala naplno,tak si dotrtkala!
Aj ja som trtkal naplno,aj ta moja biele zobrala!
A tak sa do toho dostala,teraz maleho na krku hompala!!
A jači na mňa!!! Hovorím jej,načo si biele brala,keď si žlte mala a nechranená trtkala,
potom si v tom ostala!!!

sumsumienka

Spravila si totalnu blbost, zacina sa zltymi v prvy den menstrmuacie,a,,k si vzala biele, vobec nie si chranena pred tehotenstvommozes rovno prestat s uzivanim a zacni od novej menstruacie...

lenulienka.

treba zacat zltymi a nie vsetky tabletky su rovnocenne, tie na zaciatku maju najsilnejsi ucinok, tie na konci najmensi, skoro ziadny..

jankaaaaaaaaa

keby si trocha rozmysla a najprv si precitala letak, vedela by si ze treba zacat uzivat najprv zlte tabletky
urobila si to dost zle a chranena niesi cely mesiac. az ked zacnes brat po mesiaci novy blister budes chranena