Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vlasova kozmetika MATRIX

ema

ja som sa s vlasovou kozmetikou metrix zoznámila len pred nedávnom, resp. pred nedávnom som ju začala používať a aj keď pre mňa osobne drahšia určite je, rozhodne sa oplatí hlbšie shiahnúˇ%t do vreca, nemusím mať celý rad tejto kozmetiky, to by som si ani nemohla dovoliť, ale aspoň najzákladnejší prípravok, kt. je pre vlasy nevyhnutnosťou, čo v mojom prípade znaená prípravok, kt. vlasy chrái pred žehlením a krém na vlasy, kt. im dodá lesk a vytvaruije ich

ivusqea

viem, že sa nedá zakúpiť v drogérií, ale chcem sa spýtať ako by som sa k nej dostala. kaderníctvo v hypertesco PO je už zrušené.

jarka9

vlasová kozmetika metrix sa nedá bežne kúpiť v drogérii, ale iba v kaderníctve.
Ja ju používam a som s ňou spokojná :D

ivusqea

mám záujem o vlasovú kozmetiku načky MATRIX. Chcem sa spýtať, či by mi nevedel niekto poradiť, kde by som ju mohla zohnať v okrese Prešov.

presovcanka

prosim poradite mi kde sa da zohnat tato kmozmetika v presove?
pre nepoddajne a suche vlasy ktore sa tazko upravuju si mozem kupit matrix sleek.look????

natali:)

melinda je skvela v tom mas pravdu...ale ze to nie je najlacnejsia kozmetika to som si stihla overit tiez...a potom pre kazdeho moze "draha" znamenat nieco ine...KAZDOPADNE,PRE MNA TATO KOZMETIKA NAJLACNEJSIA NIE JE.

mishell

janika, priatela treba jedine ostrihat, pretoze muzske vlasy niesu prisposobene na to aby mohli byt dlhe :(( je to dane geneticky. a navyse ked nosi chlap dlhe vlasy je velka pravdepodobnost ze s tej zateze zostane plesaty

janika

moj priatel ma problemy s vlasmi, ma ich dlhe po ramena, ale velmi suche, s lupinami a bez zivota. Neviete nieco poradit??