poznatre ju? Ake mate s nou skusenosti a hlavne KDE SA DA ZOHNAT???
Vlasova kozmetika MATRIX
počujte ľudia, viem, že táto kozm, sa dá kúpiŤ omnoho výhodnejšie cez internet, ale ja tú str. neviem nájsť. Napíšte mi, ak niekto vie, prosím.
v Ruzinove v Bratislave je predajna Matrix a Loreal Professionnel je to na Sedmokraskovej 5 . Je to velkoobchod, ale myslim ze tam predaju aj sukromnym osobam.
nevie niekto iné stránky ešte?
sakura... dik, skúsim tam pozrieť a nie, nemám kamošku kaderníčku, škoda no.
ja s a na tej ich stránke neviem orientovať
sonka
no nemas kamaratku kozmeticku alebo niekoho kto ma firmu? Ja mam kamosku kozmeticku a davam si to cez nu...
daj si marctrix.sk
sakura... nevieš kde presne na nete sa to dá lacnejšie objednaŤ? Ja som to totiž hľadala a nepodarilo sa mi to nájsť.
matrix
ak mas suche vlasy tak to mohla byt rada biolage hydrotherapie. Aj ja ju pouzivam. Sampon, balzam, mliecko. A som nadmieru spokojna. Nic ine mi nesadlo tak ako tato vlasova kozmetika. A to som uz vyskusala vselico:))
kikuus
skus na nete. V salonoch je to predrazene - a o dost. Inac viac sa oplati to technicke balenie - 1 litrove....
ja som kedysi dostala matrix biolage hydroterapy krem na vlasy a bol uzasny ale teraz vobec newiem kde ho kupit v kadernictvach to maju vraj zbytocne predrazene