Vlasova kozmetika MATRIX

salka

počujte ľudia, viem, že táto kozm, sa dá kúpiŤ omnoho výhodnejšie cez internet, ale ja tú str. neviem nájsť. Napíšte mi, ak niekto vie, prosím.

jana12345

v Ruzinove v Bratislave je predajna Matrix a Loreal Professionnel je to na Sedmokraskovej 5 . Je to velkoobchod, ale myslim ze tam predaju aj sukromnym osobam.

sakura

sonka
no nemas kamaratku kozmeticku alebo niekoho kto ma firmu? Ja mam kamosku kozmeticku a davam si to cez nu...
daj si marctrix.sk

sonka

sakura... nevieš kde presne na nete sa to dá lacnejšie objednaŤ? Ja som to totiž hľadala a nepodarilo sa mi to nájsť.

sakura

matrix
ak mas suche vlasy tak to mohla byt rada biolage hydrotherapie. Aj ja ju pouzivam. Sampon, balzam, mliecko. A som nadmieru spokojna. Nic ine mi nesadlo tak ako tato vlasova kozmetika. A to som uz vyskusala vselico:))

kikuus
skus na nete. V salonoch je to predrazene - a o dost. Inac viac sa oplati to technicke balenie - 1 litrove....

kikuus

ja som kedysi dostala matrix biolage hydroterapy krem na vlasy a bol uzasny ale teraz vobec newiem kde ho kupit v kadernictvach to maju vraj zbytocne predrazene