Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kokosový olej a mihalnice

Príspevok v téme: Kokosový olej a mihalnice
Denisa23

Prosím, chcela by som sa spýtat,kúpila som si kokosový olej , dávam si ho na vlasy,na pleť.je výborný, ale chcela by som vediet, lebo mám dost slabé mihalnice,či by som si nemohla potierat mihalnice kokosovým olejom... či im to dajako prospeje a aspon trošku zosilnia alebo im to aj nejako uškodí, prosím teda zopár rád ... Ďakujem :-))))

susyZUZI

Ahojte,
robila som si domaci peeling,olivovy olej so zrnkovou kavou.. kym som si to nechala na tvari,stieklo mi trocha do oci.. :( teraz vidim rozmazane a stale sa mi akoze chcu zatvarat oci.. co sa mi stane?? :-O

JahO_Odka

Ľudia, to s tým kokosákom na riasy nie je dobrý nápad. Rovnako ako ricínoví olej, tak aj tento môže spôsobiť slepotu.
Olej mihalniciam síce pomôže, lebo ich vyživí. Ale môže veľmi zle reagovať s jemnou pokožkou okolo oka (v lepšom prípade začervenaním, prípadne "jačmeňom" a v horšom prípade dosť škaredým zápalom). A čo je ešte horšie ako rozdráždené viečka, je tá spomínaná slepota.
Baby, radšej si na riasy kupujte vyživujúce riasenky :)

niksi

*inko prosim ta :D aj mne sa teraz toto stalo, do kutika mi padol kusok kokosoveho oleja...nic sa mi nestane ? mam tam taky skaredy cerveny flak :/ dost ma to desi :/ nie ze oslepnem alebo co :O ..

Denisa23

a este fazula gula ten kokosak ... ked si ho davas na tie mihalnice... aj ich mas silnejsie ze velmi nevypadavaju alebo nieco ine snimi ? :D

*inko

keď som si ním odličovala oči, a trochu sa mi do nich dostalo, stačilo máličko, tak som pár hodín videla rozmazane :D
bolo to celkom nepíjemné, ale uškodiť neuškodí určite :)

fazula gula

urcite ti to neuskodi...ak mas staru stetku od spiraly tak ju poriadne vymy a ponor ju do kokosaku a s tym si potieraj mihalnice...ja to tak robim :) este velm dobry je aj ricinovy olej...kupis ho v lekarni...je to prehanadlo takze na teba budu kukat ale je tiez velmi dobry na vlasy...skus pozriet na youtube castor oil hair a najde ti toho vela