Prosím, chcela by som sa spýtat,kúpila som si kokosový olej , dávam si ho na vlasy,na pleť.je výborný, ale chcela by som vediet, lebo mám dost slabé mihalnice,či by som si nemohla potierat mihalnice kokosovým olejom... či im to dajako prospeje a aspon trošku zosilnia alebo im to aj nejako uškodí, prosím teda zopár rád ... Ďakujem :-))))
Kokosový olej a mihalnice
Sérum na rast rias - track.miralash.pl Po 2 týždňoch moje riasy konečne vyrástli! Sú krásne a každým dňom sa to zlepšuje.
Ahojte,
robila som si domaci peeling,olivovy olej so zrnkovou kavou.. kym som si to nechala na tvari,stieklo mi trocha do oci.. :( teraz vidim rozmazane a stale sa mi akoze chcu zatvarat oci.. co sa mi stane?? :-O
Ľudia, to s tým kokosákom na riasy nie je dobrý nápad. Rovnako ako ricínoví olej, tak aj tento môže spôsobiť slepotu.
Olej mihalniciam síce pomôže, lebo ich vyživí. Ale môže veľmi zle reagovať s jemnou pokožkou okolo oka (v lepšom prípade začervenaním, prípadne "jačmeňom" a v horšom prípade dosť škaredým zápalom). A čo je ešte horšie ako rozdráždené viečka, je tá spomínaná slepota.
Baby, radšej si na riasy kupujte vyživujúce riasenky :)
*inko prosim ta :D aj mne sa teraz toto stalo, do kutika mi padol kusok kokosoveho oleja...nic sa mi nestane ? mam tam taky skaredy cerveny flak :/ dost ma to desi :/ nie ze oslepnem alebo co :O ..
a este fazula gula ten kokosak ... ked si ho davas na tie mihalnice... aj ich mas silnejsie ze velmi nevypadavaju alebo nieco ine snimi ? :D
fazula gula
Dakujem za radu.. urcite teda vyskusam :))
keď som si ním odličovala oči, a trochu sa mi do nich dostalo, stačilo máličko, tak som pár hodín videla rozmazane :D
bolo to celkom nepíjemné, ale uškodiť neuškodí určite :)
uskodit ti to neuskodi no neviem co sa stane ,ked sa ti kokos. olej dostane do oka
co ak ti to vypali oko?
urcite ti to neuskodi...ak mas staru stetku od spiraly tak ju poriadne vymy a ponor ju do kokosaku a s tym si potieraj mihalnice...ja to tak robim :) este velm dobry je aj ricinovy olej...kupis ho v lekarni...je to prehanadlo takze na teba budu kukat ale je tiez velmi dobry na vlasy...skus pozriet na youtube castor oil hair a najde ti toho vela