chcem ma a potom zase nie a stale dokola

Príspevok v téme: chcem ma a potom zase nie a stale dokola
mam priatela asi to uz vsetci dobre poznate tahame to spolu stale napriek tomu ze poslednych par mesiacov som sem pridavala jednu temu za druhou a dnes to nie je inak

moj frajer pise kamaratkam ako by to so mnou uz rad ukoncil ze ho to nebavi riesit a ze uz to nie je ono a v zapäti mi do oci vravi nieco uplne ine tak a tym ma len zmúätie ako mam vediet na com som ked mi klame do oci...????

problem je v tom ze ja ho nechcem nechat jednoducho nemozem dopustit aby som o neho prisla chcem bojovat za kazdu cenu no neviem ako a kolko to takto este vydrzim

prosim poradte mi

Kotor a Maros75

ja som momentalne v takom stadiu ze ani s nim ani bez neho nechcem sa s nim rozist sme spolu 14mesiacov a nie je to take jednoduche to skoncit poznam jeho rodinu a on moju...milujem ich a moc som si na nich zvykla neviem si predstavit ze by som uz nemala byt s nimi no takto to tiez nejde...boli to a ja sa neviem odlubit od neho

Agnes999

A tebe nevadi zit s klamarom? Mozno chce od teba odist ale je taky srab, ze ti to nevie povedat. Mozno od teba odist nechce, vyhovuje mu to tak, ako to teraz je - kamaratkam hovori/pise aka si zakerna zla xantipa, ony ho polutuju a niektore mu aj daju a potom sa zas vrati k tebe akoby nic.

kotor

hmmm, skus si sama uprimne odpovedat na otazku, ze preco ho tak velmi chces? to take ti ten vztah dava, ked ako pises - pise kamaratkam ako by to so mnou uz rad ukoncil ze ho to nebavi riesit a ze uz to nie je ono a v zapäti mi do oci vravi nieco uplne ine tak a tym ma len zmätie...
co takeho ti ten vztah dava o co nechces prist?