mozem vratit tel na pausal ?

Príspevok v téme: mozem vratit tel na pausal ?
lamborginka

Prepacte chcela by som sa len spytat ci je mozne v predajnach Orange vymenit tel ktory som dnes vybrala z ponuky na pausal a nejak doma ako som sa s nim hrala som zistila ze nesplna moje predstavy (dost narychlo som ho vyberala a priamo na mieste som nemala cas oboznamit s tel uplne )..bola som nerozhodna medzi dvomi tel a teraz som zistila ze ta druha volba by bola asi ta spravnejsia ,, je podla vas mozne vymenit ho zajtra rano ak skocim do Orangu ,,len na zmluve uz mam zapisany tento tel ,,, bude mozne to vymenit ? ma niekto podobnu skusenost ? dakujem za info

predajca454

Pokial je spísaný a podpísaný dodatok nie je možné vymeniť telefón, iba ak by mal vady ktoré obmedzujú používanie telefónu je možné vymeniť ho do 7 dní, pekný deň

lost

alebo ak to nepojde vymenit, mozes to skusit s niekym vymenit :)

teda myslims inym clovekom, mozno priamo na predajni :) alebo cez bazar (online bazar atd)

lamborginka

dakujem no podla toho co pisu na hnonline.sk tak moj tovar je aj v povodnom obale a neposkodeny ,,,skusim sa dohodnut s predajcom,,,len prednosti asi nepomozu,,,na predajni boli pritomne len osoby zenskeho pohlavia,,,ale myslim ze aj snimi sa bude dat dohodnut,,a ked nie dva roky nejak vydrzim,,,ale aj tak dakujem lost ...si zlaty..zajtra vyskusam a dam vediet ...

lost

no to bude sranda teda..

tu som nieco nasiel:

moje.hnonline.sk

ale velmi pozitivne sparvy tam neboli..

jedine ze sa s nimi dohodnes :) skus vyuzit zenske prednosti :P

ale ktovie, mozno tam bude nieco co umozni vratit mobil, v zmluve nepisu nic take ? (tie malinke pismenka)