ahojte,ťýždeň som sa snažila papať pravidelne po malých dávkach,krásne mi to šlo.. len posledné 3dni som zas tam kde som bola..predvčerom som sa prejedla až poobede a vyzvracala som len minimum keďže mi to vôbec nechcelo ísť aj keď som vypila veľa vody :/ včera som sa prejedala od rána 9tej do večera 11tej :(celý deň som nezvracala lebo som si povedala že dnes to už nespravím.. vyzvracala som sa len večer aj to minimálne množstvo :( dnes ráno som si bola zabehať so psom,nejedla som až do teraz .. ani som nebola hladná ale keďže som sama doma zjedla som 3krajce vianočky,2krajce chleba+párkovú klobásu ,kusisko pizze a 2ks koláča :( čo teraz ? vyzvracať to nechcem,ale mám šialené výčitky :( aj keby som sa už celý deň nenajedla je to v prdeli,čo ? :( chcem s tým skončiť,len ma strašne hryzie svedomie pretože potrebujem schudnúť a ja sa veselo prejedám :( poraďte mi niekto prosím :(
Čo robiť ak sa mi nedarí ?
Ahojte,som tu zas.. som na seba hrdá,lebo od pridania posledného príspevku som jedla málinko a pravidelne a krásne som cvičila..na strkanie prstov si do krku som ani len nepomyslela,no teraz som sama doma a viem,že 2keksy,2veľké žemle ,chleby a 2 rožky s dvoma jogurtami tak ľahko nevycvičím :( nebol to záchvat,proste som to ešte chcela skúsiť,na zvracanie ma neťahá,len ma štve že som to zjedla keď som nemusela,hambím sa za seba :/ viem,že keby som skončila nad misou,zajtra by som sa na seba ani len nechcela pozrieť keby som bola zas celá nechutne opuchnutá :/
Tiež si myslím, že Tvoj prvoradý cieľ je schudnúť a nie vyliečiť sa. To treba zmeniť. A podľa mňa sa nepreješ po behaní preto, lebo by sa Ti zrýchlil metabolizmus, ale preto, lebo je to zvyk - nažrať sa a potom to vygrcať. Myslím, že bulimičky už potom vracajú viac-menej zo zvyku (aj u mňa to tak bolo). Hm ???
Tvoja téma znie: čo robiť ak sa mi nedarí? Treba si ujasniť jedno - schudnúť alebo prestať vracať ? Keď prestaneš vracať a nastavíš sa na normálny zdravý režim - aj schudneš........
Vazne,ked budem jest co chcem a pravidelne a vzdy tak ako sa ma, ze by som mohla prirodzene schudnut? zda sa mi to ako fikcia..
chces hlavne schudnut,alebo s tym hlavne prestat?! to je ta otazka!lebo ako sa zda-tvoj prvorady ciel je chudnitie-nie zdravie!!!keby nebolo tak aj ked sa raz prejes by si sa na to vykaslala a nechala to tak...ked prestanes vracat...prestanes sa prezierat...mozno nebudes chudnut a mozno nachvilu priberies-no strasne ze?!pretoze par kil navyse je urcite dolezitejsich ako zdravy zivot a zvysok zivota vo zdravom a vysnivanom tele!lebo len co sa DAS DO PORIADKU tvoje telo zacne fungovat normalne a aj schudne!!!!
uvedom si priority-lebo oboje sa neda!
a ešte jedna vec :/ celé leto som behávala každé ráno,potom som šla zas spať a až tak som sa najedla alebo som sa najedla keď som prišla z behania ale vždy som sa prejedla :/ dnes,keď som bola zas,zas som sa objedla :/ môže to byť tým že sa mi ja neviem zrýchli metabolizmus ? a je pravda že ak teraz prestanem behať tak priberiem ? :/ aj keď napríklad budem namiesto behanie cvičiť doma ? alebo sa toho nemusím obávať ?
no a aby si sa citila lepsie,ked som ti pisala,prave som bastila svoju slaninovo feferonkovu pizzu:)) a nie jeden trojuholnik:)))vzdy zjem aspon 3!
teddy,co mas robit?rob to iste,co by si robila,keby sa ti darilo.ty sa naozaj snazis,tak zotrvaj,ok,dnes si rano zlyhala,mas zvysok dna na to,aby si sa o zmenu pokusila.hlavne sa teraz nesnaz nejest zvysok dna.zotrvaj v rezime,ktory si si nastavila.za dva dni nepriberies!!!!je prvorade,aby si sa uzdravila.je piatok,zavolaj kamoske alebo niekomu,ze chces ist vecer von,spolocnost ludi ti pomoze zabudnut na blbe pocity.cesta von z bulimie nie je a nikdy nebude lahka,ale netrva vecne a cela ta uzkost z priberania raz zmizne a ruka v ruke s nou potreba prejedat sa!len mi prosim ta ver a kasli na vycitky!svet je plny ludi,ktori ti budu nieco vycitat,tak sa usetri tych vlastnych ,zijeme len raz a 3platky vianocky a pizza este nikomu neznicili zivot:))
s bulímiou som začala pred 2 a pol rokom,no za ten čas som si prešla aj ortorexiou a anorexiou.. no šialene sa v strese prejedám už možno aj 5rokov :( navštevujem psychologičku,práve preto som sa tak snažila minulý týždeň lebo mi konečne zas doplo že nejedením alebo zvracaním nikdy nebudem mať peknú postavu a musím jesť pravidelne..aj sa m zdalo že som trošku schudla keď som sa snažila.. no toto ma dostalo :( tak ja si teda zacvičím a pôjdem so psom na dáku dlhú prechádzku :/
no hlavne sa upokoj. predýchaj to, choď si pospať alebo sa prejsť a začni ZASE odznova. 5x denne v menších porciách, aby si nebola hladná a aby si neskončila s tým, že pôjdeš v predklone na wc.
ako dlho máš PPP ? nechceš odbornú pomoc ?
mám chuť sa dorezať alebo sa predávkovať hocičím čo mi príde pod ruku :(