naco je podla vas dobra vysoka skola ? naco je dobre mat titul ? ked u nas sa clovek s vs neveie zamestnat,vo vela pripadoch zaraba aj menej ako robotnik,v zahranici mu titul aj tak neplati,a nemoze sa zamestnat na pozicii priluchajucej vs,tak naco,nechapem,naco je dobre mat vysoku skolu ?
naco je vysoka skola
Preto ty mas strasnu inteligenciu ako citam a o humore ani nevravim.
Ale uz viem kam smerovala tvoja otazka asi si jeden s tych co studoval pre titul a ked si vyrazil do sveta tak mu padol hrebienok ked zistil ze s titulom moze kopat akurat tak kanal:)):)))Lenze nejde o titul tak sa preber s tvojim postojom sa aj tak dalej nedostanes len sem na forum.Ako pisala jankaaa aj s nasim titulom sa da pracovat v zahranici ale musis byt chytry a nie ako ty bez nalady a bez humoru a hlavne nemaju radi ludi kt.si myslia ze vsade boli a o vsetkom vedia asi ako ty.
hej tiez si myslim...ze to bolo trosku od veci....v amerike je uplne iny system...
talentmania, v usa sa ide po zakladnej na strednu {high school) a potom na univerzitu, ak ta vezmu a ak si to zaplatis
ty si nieked v zahranici zila,ze si taka o tom presvedcena ?lebo j ta sklamem,ale si daleko od pravdy....
a okrem toho vs ti tak jedine moze dat vedomosti,aj to obmedzene iba na jednen odbor,nie inteligenciu,co ty zjavne nemas,ked sa chodis odbavvat a bavit sa do diskusii na nete,zbohom
kludne ja sa v pohode bavim aj tak je tu dneska nuda aspon niekto .....nieco komentuje.Tak co by si rad pocul?
Vs je nato dobra aby si bol o nieco mudrejsi ako si.Tak ako je dobra zakladna skola aby si sa naucil citat,pisat,pocitat.Potom nasleduje stredna skola aby si mal sirsie vedomosti a nakoniec nasleduje VS kde by si mal ziskavat dalsie vedomosti ale ak ju studujes len pre titul tak to ti je naozaj uz ako si pisla na dve veci.Tak asi tak spokojny:)Beverly Hills bol taky priklad aby ludia tu na slovensku uz nenariekali ze kazdy studuje uz na VS ano uz sa studuje na VS a uz to zacina byt normalne aj u nas aj ked niekedy mas VS na dve veci.Ale prisiel tento in aj ku nam uz konecne v zahranici uz je to davno ze skoro vsetci studuju na VS.Chapeme sa ci stale nie!Aj ked si musia za nu platit aj tu sa uz tak ci tak plati za vsetko:(
to su tvoje argumentacie ? ze bewerly hils ? na take daco sa inac reagovat ani neda a ten dalsi prispevok ani za komentovanie nestoji
Ty sa co staras co ja pisem chod si dat mliecko zlatusik.A ked nechapes co tu pisem tak sa zdrz sprostych kecov.Naco sa vlastne pytas ze komu je naco VS kazdeho je to osobna vec nie?Ale ako pises a odpovedas ty by si mohol mat aj Tri VS a boli by ti na dve veci:D)))Tak a tu mas odpoved aj na tvoju temu:D))
co ty tu pleties bewerly hills,v amerike je uplne iny system skol,a vobec nieje pravda ze o nich ide na vs kazdy,iba ten co ma peniaze,tam to neni zadarmo,najprv si nieco zistto az potom pis
Ked som bola mala pozeravala som serial BEVERLY Hills :D)))UZ to bolo fakt davno a uz tam vtedy vsetci po zakladnej isli na VS.Proste to bola u nich ako normalna vec ist studovat na VS.Tak uz nacase ze to konecne prislo aj ku nam co oni su o nieco viacej ako my tu na Slovensku?Ja si to nemyslim:))Len samozrejme u nas si ludia zavidia aj nos medzi ocami:(Ved co nech si kazdy studuje co chce aj tak je najdolezitejsie po skole sa zamestnat a vtedy sa uvidi ci Vam bola VS na dve veci alebo nebola teda ani nie VS ale odbor kt.ste si vybrali studovat:)))
Kedy si uz na to zviknete ze Vs je uz na tuto dobu normalka aj keby ju mal studovat sprepacenim DEBIL?Ved v zahranici ma uz kazdy VS tak preco aj tu na Slovensku nemozeme mat VS?Este pred nedavnom bolo uzastne ked ste mali len strednu s maturitou teraz je to uz normalka kedysi bolo uzastne mat VS teraz uz je to normalka tak si uz konecne pripustite to ze doba napreduje a co len musite pochopit potom je to ze aj ked vystudujete Vs tak aj tak stale mozete pracovat len ako robotnik pretoze VS uz o par rokov budu mat vsetci a aj robotnikov budeme potrebovat:D)):D)))Ba dokonca si myslim ze Vs sa stane povinnou skolskou dochadzkou:D))Teraz uz sa urazaju len ty mozno mudrejsi kt.studuju na VS a vidia okolo seba spoluziakov kt.nato nemaju ale tiez studuju tak to ich vytaca.Ale je to tak a bude to este aj horsie.Spytajte sa ziaka na zakladnej skole ze co chce robit hned vam povie ze chce ist studovat na VS a len par rokov predtym by vam povedal ze v ziadnom pripade.Dnesna doba si to uz vyzaduje pretoze aj Slovensko chce mat titulovanych obcanov nie len zahranicie.Nepisem teraz o Vs medicine to je uz nieco ine samozrejme:))Ale aj v zahranici mate naj.VS a VS kt.su o nicom tak ako u nas :))):)))