v ktorom veku by sa mal clovek odstahovat od rodicov??? Napr ja som sa odstahoval ako 24 rocny, tyzden po stastniciach pride vam to neskoro?
Osamestatnenie sa
no myslel som tak cekovo, aky je tam trh :D
lebo v BA to mame take, ze najlancejsi 2izbak, ja neviem, 75000e, a pytaju si 500e+energie..
ma zaujimalo, ake ROI maju majitelia (ROI = return on investmnet)
cize ak pytaju 1500E, tak odahadujem ze taky byt moze stat okolo 200 000 E, popripade mozno viac, ak je tam vacsia konkurencia v prenajme (co aj je..) ale zase prilis vysoka nemoze byt, to by nedavalo zmysel :) neviem, zamotal som sa :D
Lost,ja v Hamburgu nezijem, takze sorry, nespravna adresa.
Skus sa opytat 0vecku, ak sem vobec este chodi, ten sa pred par mes. stahoval neviem ci vramci Mnichova alebo nedaleko Mnichova a tusim sa mu zadarilo zohnat nieco do alebo cca. 850e a viac? (maly byt)prenajom mesacne, skus sa ho opytat na naklady, cenu bytu atd. Ale neviem presne, nemam to uz v pamäti, niekde to vtedy pisal, predtym nez sa stahoval, odvtedy som ho tu zazrela asi iba 2x.
Lost: a to ja mam odkial vediet? v takom byte nebyvam ani nie som majitelkou takeho bytu
Deria no a na juhu :D, tam je to tiez ine kafe, Bayern, Baden-Württemberg, Rheinland-Pfalz, tam su tiez pekne palky za prenajmy. A samozrejme velke mesta, to je jasnacka.
Ty asi zijes niekde, kde je dost najomnych bytov, tym padom vyssia konkurencia, mozno aj v stvrti, ktora patri k lacnejsim, treba aj kusok 'stastia' ci niekoho, kto ti da tip.
Deria: zijes v DE dost dlho na to, aby si vedela, ake su vramci krajiny v tomto obrovske rozdiely
HH ma 1.800.000 obyvatelov, to je uz nieco ine ako takmer 300 000, navyse Hamburg ako taky je znamy tym, ze je to drahe mesto a ma malo najomnych bytov, studenti na VS maju obrovske problemy zohnat WG-byty a nezriedka na 1 byt je okolo 100 uchadzacov...(okrajove casti, do 1000e a pod.)...
no ale ficia tu WG a tak si ludia delia vydavky na byt, inak sa neda, ak nezijes niekde, kde su prenajmy podstatne lacnejsie, samozrejme aj take mesta tu su
beskyd - co trepes za hovadiny, nemala som nudzu, obaja sme mali rovnaky plat, ked uz a brali sme sa z lasky, kiez by sa vsetci milovali tak ako my, tak by bol svet krasny
lulita, chlapec by mal radost ze si sa zanho vydala z materialnej nudze, ci to uz je dneska chlapom fakt uplne jedno?
keby len 30, mam kamarata ma 35 zivia jo rodicia, byvaju v BA a dlhe roky nezamestnany, pracu si nehlada, ma makkych rodicov, vsetko daju, kupia
ja som nemala lahke detsvo, narocna mama, pracu som si nasla do par dni po skonceni strednej skoly, rovno som dostala ultimatum, ze hned musim zacat robit, ziadne peniaze na jedlo a pod. na sk to vsak na najom nestacilo, z domu som odisla ako 23 rocna, vydala som sa
Co, Maoam, 1500.-?!:O Zartujes! Tak viem, ze Berlin a Mnichov su najdrahsie ale az tolko za mensi byt? Ja zijem v meste s 257000 obyv. a tu stoji taky 60q priemerne 400.-eur.