Relacia - Mama ozen ma

jajka001_

ja som kusok videla. tie tanečky boli fasa :)))to stálo za to. aj to ze - som si sympatická? :)) aj tie hefty, že ja som ti naschval navarila zle, lebo ked budem manzela, tak ked nepride domov tak ho potrestat tym ze mu navarim co nelubi :DDD
no reality show, jak tu na zdravi :DD

Ainka

*inko tak to si trafila klinec po hlavicke, tie parodie som aj ja milovala..mozno mas pravdu, ze pri tych original verziach je cloveku skor smutno, ale ja sa to snazim brat z tej pozitivnej stranky, mam aspon pocit, aka som ok v porovnani s niektorymi ludmi a aky fajn bezproblemovy zivot zijem..
/ved smutnych veci je vo svete dost/

Ainka

ja som nikdy nevidela ani Farmar hlada zenu a ani Farmu (a ani Seherezadu), ale toto je podla mna ina kategoria.
ludia, neverim,ze nikto z vas to nepozera..to som so segrou jedine ?!?

*inko

:DD aha, tak nie žart, no veď ok... :)
jak je libo
ja som sa zabávala skôr na tých paródiách :D rozvedení so závadami..prcavé príležitosti.. a podobne :D
pretože keď som zazrela nejakú časť z origoš relácie, tak mi bolo skôr smutno a ťažko než veselo :)

[zruseny20]

..akoze na jednej strane ta chapem, ze niekedy clovek potrebuje "vypnut" a zrelaxovat pri jednoduchsej zabave.. ale henta relacia medzi ne urcite nepatri.. to je podla mna primitivizmus nad primitivizmom.. a pri tej relacii by som ja osobne skor "debilnela" nez relaxovala ;)

(aby som nevyznela ako odbornik na tu relaciu, videla som to asi 5 minut pri prepinani kanalov a stacilo mi) :D

*inko

aha, tak to je fajn :D ja som si najprv myslela, že túto tému si myslela vážne :))))
tak som rada, že to bol len žart