KOnecne bezi v telke kvalitou nieco podobne, ako boli Rozvedeni so zavazkami.
musim pochvalit aj skveleho komentatora relacie..poviem vam, tak dobre som sa uz dlho nezasmiala :O)
Relacia - Mama ozen ma
Mamu ozen ma som si mrkol vcera z archivu (bola strasna nuda no co) :D trocha sa aj hambim za to ze som klesol a kukal taku sprostost. Lutujem tych ludi, oni si neuvedomuju asi nic. podla mna by sa mali liecit. Priznam sa ze ten komentator (m. hudak) to tam ale dobre klincoval takze sa na tom da aj zasmiat. cele mi to ale pride cudne. Namiesto toho by som na obrazovkach privital milionara, alebo nejake vedomostne sutaze ako kedysi chodili. riskuj a pod.
a nie take vymyvanie mozgov pri ktorych klesa inteligencia naroda.
Michal_PU: nic si z toho nerob, ja nekukam ani spravi :D :D :D takze nemam prehlad vobec, jedine co na nete zazriem nejaku info co sa deje vo svete, ale inac, nic :D nekedy si pripadam ako keby som zil v jaskyni :D ze nepoznam celebrity, neviem kto strelil gol vo futbale, dokonca ani neviem ci sme vyhrali nad Polskom :D proste to nesledujem. tiez si stiahnem serialy do PC alebo nejaky film novy a kuknem radsej tak. Jedine co sledujem v PC je TBBT a walking dead - ochviku 2. seria :) a tiez milujem kino :) blbossti co v telke davaju, talentmania ako sa tam strapnuju, superstar, a neviem jake ine nuda nuda nuda. a este aby som im tam hlasy posielal no iste.
inko :D))
myslim, ze tam vyberali ludi podla kriteria kto ma nizsie IQ.. same skrachovane typy, aby sa zarucila sledovanost.
talentmania:) to s tou talentmaniou v poslednej vete ma pobavilo
Necitala som prispevky ale musim napisat ze ja tieto relacia nenavidim.Uz nic ine nedavaju len dookola talentmania,superstar,a vsetky tieto sprostosti.Pridem s prace unavena ze si pozriem daky super film a na kazdom programe hluposti:(
A ked uz aj davaju film tak zase cely tyzden len Onur,ordinacia,panelak a cez vikend zase tieto trapotinky talentmania,farma.... ach jaj:(
Pozrel som si jeden diel a mal som dosť. TV prakticky nepozerám jedine u priateľky cez víkend.
Tieto relácie sú len na ukázanie, že sú medzi nami aj totálne blbý ľudia. Stačí si pozrieť reláciu Šéfka, Vyvolený, Farma, túto reláciu a podobne... VŽDY sú tam zobrazený divný a "pokrivený" ľudia. Nikdy tam nie sú normálne veci. Občas je tam niekto/niečo rozumné ale inak je to len nútenie ľudí aby to pozerali pre sprostosti, intrigy a pre každodenný žiadaný škandál.
Ak si niečo pozerám, tak stiahnuté seriály. Hlavne kriminálky pre trochu akcie a hlavne Simpsonovcov, priateľov alebo krok za krokom pre trochu srandy.
Inak TV nepozerám hlavne pre časté reklamy - pozerať 40min seriál viac ako hodinu???
V poslednej dobe si pripadám pre iných ľudí ako "nekompletný" človek ktorý nevie čo sa deje v šoubiznise, nepoznám najnovšie celebrity a ich prešľapy a podobne. Nepoznám mená hercov, najlepších športovcov a ich výkony, nepozerám telenovely, "zábavné" reality šou atď...
Samozrejme každý má slobodnú voľnu čo si pozrie. Mňa určite obsah TV v posledných rokoch nijak extra nezaujal.
jeden môj kamarát to okomentoval asi takto : "zase ďalšia volovina v TV-Mama, ožeň ma..keby dávali Mama, ožer ma, to by som si radšej pozrel :D"
nedalo mi to, tak som si pozrela kúsok a musím priznať, že som si skôr v duchu poplakala nad úbohosťou niektorých ľudí. sa čudujem, že takí ľudia ešte chodia po svete. Ako rozumiem, že niekto môže mať smolu v láske a skúša všelijaké možnosti na zoznámenie..ale ísť do telky..no nikdy! inak sa na to fakt nedá pozerať už len z toho dôvodu, že sa nedá ani počúvať tá blonďatá Češka, jako prostě, víš, prostě, a to slovíčko použije snáď 300x v jednej vete :D ale ak to niekto pozerá na odreagovanie po náročnom dni, tak nech pozerá. Ja osobne moc telke nedávam a nikdy som nepozerala Šeherezádu, Superstar(okrem prvej série), Farma a pod.
*inko. predsa to pozeram a nesklamalo.
:O))))
inko, no hruza :D
mari sa mi ze som pri prepinani tv take cosi zaregistrovala ale bolo to mna moc narocne :)
*inko dakujem, toto som nevidela, to bude asi nejaka starsia verzia. ach, skoda, ze zajtra treba ist do prace :((
hned by som to mrkla...no bude to musiet pockat :)