mam na nohach take cervene bodky co sa robia po holeni....ale ja ich mam skoro vzdy...co sa stam da robit? prosim poradte...
BODKOVANE NOHY :(
angelicus >> aj ked si bradu oholis tak tam mas bodky?
tak si skus najprv spravit peeling a tym odstranit odumretu pokozku kt. je mozno pricinou zapalu,a pouzivaj kvalitnu a ostru ziletku,to s tym pudrom je tiez dobra vec,inak uz neviem
halooooooooo ma niekto este taky probleem ?
tish: a uz vobec nemas tie bodky?
skus koznu, mne dala sice kortikoidovu masticku s antibiotikom ale pomohlo.
no to som uz tiez skusala, ale chlpky mi zarastali pod kozu a potom to bolo este horsie....take skarede chrasty...co mam robit? chcem mat pekne nozky :)
no aj ja som mala také škaredé nohy, to máš preto, lebo máš veľmi citlivú pokožku, skús si prestať holiť nohy žiletkami a prejdi na strojček napr brown, čo ti bude chĺpky vythávať aj s korienkami, ja to tak robím už pár rokov, vyrážky zmizli, akurát mám podrždenú kožku po vytrhaní chĺpkov, ale to si vždy robím pred spaním, tak si potom nohy napudrujem obyčajným púdrom pre miminka a do rána bodky zmiznú a mám krásnu hladkú pokožku najmemej dva týždne, a hustota chĺpkov sa zmenšuje a sú také jemné. odporúčam !:)
obcas sa mi zda ze ich nevidno az tak...ale asi ich stale mam :(...to samoopalovacie mliecko asi skusim :)
a mas aj obdobie ked ich nemas? ak ano, treba sa zamerat na to a trosku sa "skumat" kedy to je :)
Mne na to pomahala troska samoopalovacieho mlieka, ktorym som si natierala nohy.Sama si to sice neviem vysvetlit, skor by clovek cakal alergicku reakciu :-), ale naozaj nohy vyzerali o nieco lepsie. (mozno to bolo len prekrytim, fakt neviem).