Tuto otazku si kladiem po tom, co som asi pred 2 tyzdnami vyhodil nespotrebovanu knedlu, lebo sa mi uz nezdala cerstva. Chodim obcas okolo tej vyhodenej knedle a zda sa mi byt v uplne rovnakom stave, ako pred tymi 2 tyzdnami. Nerozpada sa nedegraduje, nehnedne, nezltne, neplesnivie, nepachne a nejavi ani ine znamky rozkladu. Chcel by som sa teda opytat, ako dlho este mozem cakat, kym sa tato knedla bio-odbura.
Je knedla bio-odburatelna?
UHLIE zakop ju a o niekolko rokov ju vykopu archeologovia a aspon budu vidiet ake bio knedle sa vyrabali v dnesnej dobe to bude krok do predu...a nezabudni na nu vyryt datum zakopania...
a to ze si ju jedol-je krok do zadu-pre teba-bohuzial :))))
bingham....tiez si to myslim )
maros...skor to prve :)
Asi to vyraba firma co hadze do mac donaldov tie buchty:))) Tiez vydrzia aj par rokov bez problemov.
Proste to bude asi bud dobry bordel,alebo dokonalo izolovane zradlo od bakterii :)
Ale celkovo myslim, ze by to mohol byt novy evolucny krok, tato potravina. Bud dopredu, alebo dozadu.
nuz myslim ze nie je na dlho odburatelna. videla som raz reportaz o hranolkach z Mc.... cize clovek by si pomyslel ze zemiaky, vsak? odburatelne vsak? ale vobec, to svinstvo ked nechas len tak pohodene ani len plesen nechyti, ani len plesen to nechce, ten prepaleny olej, toto ludia jedia... tie hranolky mali niekolko rokov, uz si nepamatam.
Asi mas pravdu.
clovek si uz casom zvykol na gumove parky a sunky. dofarbovanu zeleninu, chemicke maslo bez masla a neviem co este. Ale ta knedla to asi vsetko prekona. Mozno ju celu usulali z nejakeho stabilizatora, alebo miesto vody pouzili formaldehyd.
...tato tvoja BIO KNEDLA urcite len bezala okolo BIO VYROBY :))))
To urcite nie je sposobene antioxidantom:-D
To je sposobene tym, ze na vyrobu nepouzili to, co tam patri, ale nieco uplne ine, co vobec nepatri do potravin..
Druhykrat i knedlu radsej doma priprav, tieto kupovane su zjavne zivotunebezpecne.