zdravim vas, je mi smiesne co sem idem napisat ale je to tak:D
mam 22 rokov a nebojim sa snad nicoho okrem bezdomovcov, nevadia mi ziadne zvierata ako hady pavuky a pod. coho sa niektorí ludia boja, dokonca mi ani nevadia normalni slimaci, kt. by som nemal problem chytit aj do ruky ale ked zbadam bezdomovca hoci aj na obrazku hned mam zimomriavky na chrbte a nedokazem sa na to pozerat. k tomuto tvorovi citim strasny odpor, hnusi sa mi na pohlad neuveritelne moc a dalej strach z toho ze by mohol nastat kontakt medzi mnou a ním, bojim sa ze nanho mozem stupit ked idem vecer po chodniku a prsalo pretým . . .ked mam ist niekam vecer kde viem ze neni osvetlenie a je vonku vlhko musim si zobrat baterku aby som videl naco stupam, u nas uz poznam miesta kde viem ze ich byva vela ked je mokro a týmto ulickam sa vyhybam racej prejdem kilometer viac pesi nez by som mal ist tadial kde viem ze by som ich videl, neviem ci vobec existuje takato fobia oficialne a neviem ci sa jej da zbavit, racej by som bol keby setci bezdomovci odisli na inu planetu. vie mi niekto poradit co mam s tým robit? resp. niekto kto ma podobný problem?
fobia zo slimákov bezdomovcov
a tak da sa to nazvat istou formou terapie no...
janka...to je skoda...pretoze prichadzas o vela :))
urcite to ani neotvorim :P
BJ: Mohol si toto? :D Zrovna ked papam nudlovu polievku? :D
fuuuuuuuuuuuuuuuuuj, akurat som hodila tycku :D
:DD...BJ...toto si trafil
jankaaaa... tu pomoze len jedno:
www.youtube.com
no je mozno trosku zavadzajuci...ale aj tak...vidiet cloveka - slimaka bezdomovca :D
ved nic sa nestalo :D ten nazov je naozaj zavaddzajuci :)
Aha, az teraz mi doplo ze vlastne sa jedna o tych slimakov :D No newadi ale aspon viete co neoblubujem a ze sucitim s takymi ludmi iked nemame namysli zrovna tie iste veci :D