mam 15..zacala som chodit do novej skoly ....a mam pocit ze ma tam nikto nema rad ...mozno si to nahovoram ...lebo sa velmi podcenujem ..a moje kamaratki...sa so mnou nechcu rozprava o ich frajeroch lebo som ziadneho nemala a tak si myslia ze ich nepochopim ...mam pocit ze ked nemam frajera nie som pre nich dost dobra ..ja by som aj chcela mat ..ale chodim iba do skoly a domov ...lebo byvam na dedine. mam pocit ze nikdy nestretnem niekoho kto by ma chcel .
Nemam nikoho
Zrejme nie som ten typ cloveka od ktoreho by si za normalnych okolnosti mimo internetu chcela pocut rady ale vdaka bohu ten internet existuje a tak pod ruzkom tajomstva a anonymity sa priclenujem a napisem ti do temy moj prispevok ..
Ten pocit ze ta nemaju radi v novej skole je podla mna z vacsa klamlivy. Priclenila si sa do noveho kolektivu, tvoji novy spoluziaci nemaju ziadny dovod ta nemat rad ani ta mat rad pretoze ta este nespoznali.
Zrejme nie su este taky zrely na to aby sa ti sami prihovorili, takze chce to cas .. staci sa s nimi len rozpravat, ale zase nie vnucovat pretoze nikto nema rad dotieravych ludi podla mna ..
Chod na to systematicky, skamarat sa s jednou osobou a potom s druhou a tretiou a tak dalej. Podla mna sa priclenis rychlo ak budes sama sebou.
Nelipni na starych kamaratkach, ved si v novej skole a mozno najdes lepsie ako tie ktore sa nechcu podelit o svoje traposiny s frajermi.
Mas pocit ze ta nikto nechce ? Preco si myslis ? V dedine predsa nie je dost ludi a dedinsky chalani zvyknu byt voci peknym babam hanblivy .. tak zrejme si dost pekna na to aby sa niekto odvazil ta oslovit.
Ani neviem preco ale verim ze tvoj docasny stav sa onedlho zmeni a budes sa zo zivota bavit ako pravy pubertiak/pubertiacka.
Tak nech sa dari ..
Tak sa chod zabavit obcas aj do mesta:)
Cez vikend hadam by si mohla:)