Ahojte, chcela by som sa opýtať, do koľkého mesiaca môže mať žena menštruáciu, ak by bola náhodou tehotná?
otehotnenie
jankaaaaa
nikto nepise,ze sa hanbi opytat svojho doktora a nikde tiez nie je napisane,ze tak neurobi,kym k nemu zajde,tak preco sa zatial neopytat na fore inych zien...aj ja vsetko konzultujem so svojim doktorom,ale niekedy sa opytam aj na skusenosti inych...
radsej sa nato opytajte odbornika gynekologa! a nie tu rady ktora aka znama ci teta z neviem ktoreho kolena mala menzes dobre ze nie cele tehotnestvo a este aj stastne porodila.. taketo hlupe reci.
spytajte sa na www.antikoncepcia.com ked sa hanbite ist za svojim lekarom a opytat sa to
ajana
chod na stranku modrykonik,tam ti urcite poradia.tam sa nestane,ze ti bude radit nejaky blbec,ktory si mysli,aky je uzasne vtipny...su to curaci,ktorí nemaju co robit,tak sa snazia aspon takto zaujat:)
moja známa mala menštruáciu tesne pred pôrodom, bolo to také priesvitné :-)
no jedna moja znama mala do piateho mesiaca tehotenstva takze to je asi individualne :)
Pastier, ty si dost mimo... Je mnoho zien, ktore mavaju menstruaciu v prve mesiace tehotenstva. Niektore dokonca len s o cosi mensou intenzitou ako normalne. Sesternica mala v 1. mesiaci menstruaciu len s o cosi mensou intenzitou, druha bola len ako spinenie. V tretom mesiaci uz z nej bola "klasicka" tehotna :)
Ahoj, viem, že sú prípady, kedy má žena menštruáciu aj keď je už tehotná, ale je to skôr rarita. A nejde o ozajstnú menštruáciu. Hovorí sa tomu "pseudomenštruácia". Neviem, koľko mesiacov ju môžeš mať, ale moja známa ju mala do 4. mesiaca, čiže je to asi individuálne.
pozri, ani nevieš koľko mám rokov.. takýto prístup si od niekoho kto má nepozná, vyprosím. Ja som sa len slušne zaujímala, o to, čo mi nieje celkom jasné. Ťavou si nazývaj mater, nie mňa !
prepáč, nie som ťava, ale jedna moja známa mala do 2 mesiaca ešte menšt. a až na tretí mesiac sa už nedostavila...