Ahojte,
rozmyslam nad zdravotnou poistovnou. Mam VsZP a urcite ju chcem zmenit. Rozmyslam nad Doverou alebo Unionom. Mate skusenosti, pre, proti?
zmena zdravotnej poistovne
ja odchadzam z VsZP do Dovery. V mojom okoli spokojnost.. najviac pochvalovali rychle jednanie s klientom a minimalne cakania na vysetrenia, zakroky a pod. Samozrejme aj z pohladu lekara..bude asi radsej (a kvalitnejsie!) osetrovat pacientov za ktoreho dostane viac = Dovera. Union neviem, ale odradza ma ze ma len cez 300 000 klientov, dovera niekolkonasobne viac.
Laurinka tak urob nejake mini promo preco sa prestahovat do Unionky? ja tiez zvazujem, tak by som chcela ziskat info priamo z prvej ruky :) vdaka
som vo VsZP od začiatku,myslím si, že je to jedno v ktorej ZP sme.V tejto je najviac poistencov.
stalo sa vam uz niekomu, ze patrite k union poistovni a uz mal lekar precerpany limit, tak vas neosetril? sama som v dovere a chcela by som sa dat prepoistit do poistovne union...
Doveru vlastni financna skupina Penta. Cize dajte si na nu dobry pozor..
my sme doteraz mali doveru a menime ju za union... mame posielali dake vyhrazky ze nema zaplatenu zdravotku za iste obdobie ked bola normalne zamestnana a zamestnavatel platil, potom tusim uznali chybu, bordelari... a u lekarov nam casto nechcu doveru akceptovat, tak ideme do unionu
ja tiez rozmyslam skor nad Unionom. Len ma zaujimali skor konkretne situacie problemov alebo prijemnych prekvapeni :)