Ahojte,
rozmyslam nad zdravotnou poistovnou. Mam VsZP a urcite ju chcem zmenit. Rozmyslam nad Doverou alebo Unionom. Mate skusenosti, pre, proti?
zmena zdravotnej poistovne
Tak to je dost blbe :D
Lebo ja som to myslel ako - ak idem na obed a kupim si dva listky namiesto jedneho, lebo som hladny, tak dostanem dva obedy.
Tak skoda, to som potom naozaj rukojemnik poistovne.. "zo zakona"
Preco nie?
Kto to limituje ?
A to sa nemozem poistit u dvoch poistovni?
A potom ak mi lekar nezoberie jednu, tak ukazem druhu karticku?
Moja mama ma VsZP a necakala na ziadne vysetrenie viac ako 1-2 tyzdne. CT, MRI, vsetko v Bratislave bez problemov. Ja som sa po zluceni Apolla a Dovery ocitla nestastne v Dovere. Horko-tazko som tam ten jeden rok vydrzala, som chronicky tazko chora (mesacne moje lieky stoja cca 700eur, plus vysetrenia, rozne diagnosticke testy, liecebne pobyty kazdy rok atd, som proste drahy pacient, aj ked pracujem na plny uvazok), vsetci lekari okrem zubarky ma presviedcali, ze sa mam z Dovery prepoistit, ze Dovera je velky problem. Ja som Dovere nikdy nedoverovala, kto uz moze verit Pente, vsakze, tak som sa prepoistila do vseobecnej hned, ako sa dalo.
Promin, k vete "CT vysetrenie cez VsZp po celom Slovensku,a najnizsia mozna cakacia doba bola 6 mesiacov" - nemozno nic slusne povedat.
Je to nehorazne strasenie a poropaganda a zelam ti, aby ta za to aspon platili. Sak to ta musi klavesnica boliet.
Take doby nie su a neboli ani pred cca 20 rokmi, kde som zacinala tusit, do coho som sa navkliekla.
Inak su tvoje prispevky fajn, pis. Ale neskod, dobre ?